Un recidivist din Vaslui, condamnat la închisoare după ce a violat o minoră de 14 ani într-un cimitir

0
0
Bărbatul de 26 de ani va sta 7 ani după gratii FOTO:adevarul
Bărbatul de 26 de ani va sta 7 ani după gratii FOTO:adevarul

Un tânăr de 26 de ani din localitatea vasluiană Creţeşti a fost condamnat la 7 ani de închisoare, după ce a batjocorit o minoră de 14 ani pe care a violat-o într-un cimitir, iar mai apoi într-o pădure de la marginea satului.

Potrivit Mediafax, Ionuţ Fulga, bărbatul care a abuzat sexual de fată, a mai primit alte două pedepse cu închisoarea, respectiv cinci ani pentru lipsire de libertate şi trei ani pentru violare de domiciliu, urmând să execute pedeapsa cea mai grea. 

Potrivit rechizitoriului procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, tânărul a intrat pe timpul nopţii în locuinţa fetei de 14 ani, cunoscând faptul că tatăl acesteia este plecat la serviciu, şi, după ce a lovit-o peste faţă, a încercat să o violeze. Numai că, între timp, în locuinţă şi-a făcut apariţia un frate mai mic al fetei, în vârstă de 12 ani, care a fost alungat din casă de către bărbat.

Ionuţ Fulga este recidivist, după ce a mai executat o pedeapsă de trei ani şi două luni de închisoare pentru violare de domiciliu şi furt. De altfel, tânărul ieşise de o lună de zile de închisoare înainte de a o viola pe fata de 14 ani.

Vaslui


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri