City-managerul Iaşului, acuzat că şi-a bătut un fost coleg din PMP. De la ce a pornit scandalul VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Ştefan / FOTO: Captură video
Dan Ştefan / FOTO: Captură video

Scandalul a început din cauza sediului partidului, după ce Petru Movilă a fost înlocuit din funcţia de preşedinte al organizaţiei locale a Partidului Mişcarea Populară.

Scandal uriaş la sediul PMP din Iaşi, după ce city-managerul oraşului, Petru Movilă, fost preşedinte al filialei locale, a fost acuzat că a strâns de gât un fost coleg de partid, care venise să îi spună că ar trebui să elibereze biroul, deoarece nu se mai află în funcţie.

Dan Ştefan, cel care acuză că a fost agresat de către Petru Movilă, este unul dintre oamenii noi din filiala ieşeană, acesta spunând că a mers la birou pentru că la începutul lunii aprilie a fost trimisă o somaţie la care nu au primit răspuns. 

„Aşa se întâmplă când unii din lideri devin dictatori, iar mirajul puterii pierdute întunecă mintea. Se pot întâmpla tragedii. Am vrut doar să îl întreb când putem prelua sediul. Eram singur, nici nu am crezut vreo clipă că e în stare de aşa ceva. S-a năpustit asupra mea şi m-a strâns de gât, lovindu-mă peste faţă”, a declarat Dan Ştefan. 

Fostul şef al PMP Iaşi spune că este victima unei campanii de denigrare şi aşteaptă să demonstreze ceea ce s-a întâmplat, cu ajutorul camerelor de filmat din zonă. 

„Nu agreez violenţa şi niciodată nu m-am dedat la astfel de incidente. Povestea, pentru că fix asta este, nu a decurs în acel mod. Nu am absolut nicio emoţie că adevărul nu va fi decât unul foarte clar: nu sunt vinovat de modul în care individul a apărut în acel video postat pe reţele de socializare, fapt care va fi demonstrat mai ales de camerele video din zonă, precum şi de martorii prezenţi”, a transmis Petru Movilă.

Preşedintele PSD Iaşi a intervenit şi el în scandal, cerând demisia lui Petru Movilă din funcţia de city-manager al Iaşului. 

 Vă recomandăm să citiţi şi: 

Vladimir Putin ar suferi de demenţă în stadiu incipient, iar frica de trădare îl înnebuneşte, susţine un fost agent KGB

Descinderi la un român din Marea Britanie implicat în recentele atacuri cibernetice asupra site-urilor din România. Cum îi ajuta pe hackerii ruşi

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite