Bărbat din Maramureş omorât în bătaie cu mătura, chiar de către soţia lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia a deschis o anchetă amplă      Sursa foto: Arhiva
Poliţia a deschis o anchetă amplă      Sursa foto: Arhiva

O femeie de 61 de ani din Borşa şi-a bătut soţul cu o mătură până când l-a ucis. Între cei doi a izbucnit un scandal domestic, iar femeia i-a aplicat o corecţie bărbatului. Acesta a decedat în urma loviturilor primite.

O crimă oribilă a avut loc de Paşte, în Maramureş. Un bărbat din Borşa a fost ucis în bătaie cu o mătură, chiar de către soţia lui. Între cei doi a izbucnit un scandal, o ceartă domestică, ce s-a sfârşit prost pentru bărbatul de 63 de ani.

Furioasă, femeia a luat o mătură şi i-a aplicat o corecţie soţului ei, cauzându-i mai multe leziuni. Bărbatul a căzut jos, în dormitor, şi nu s-a mai mişcat. După ce a constatat că e mort, femeia i-a spus nepoatei să sune la 112, însă medicii de la Ambulanţă nu au mai putut decât să constate decesul.

Potrivit unor surse, acesta a suferit fractură de stern, traumatism toracic şi mai multe fracturi costale. Mai avea leziuni la cap, mâini şi picioare.

Femeia, internată la Psihiatrie

Trupul bărbatului a fost transportat la morgă pentru necropsie, iar femeia a fost internată la spital pentru un consult psihiatric.

„Poliţiştii din Borşa au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit decedat în locuinţa sa. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au idetificat într-o cameră cadavrul unui bărbat de 63 ani. În urma examinării exterioare a cadavrului s-a constatat că acesta prezenta leziuni pe corp.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat şi depus la morga spitalului din Borşa în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor decesului”, arată IPJ Maramureş.

„Din primele cercetări efectuate de către poliţişti s-a constatat faptul că, pe fondul unui conflict spontan, victima ar fi fost agresată fizic de către soţia acestuia, o femeie de 61 ani.

Aceasta a fost internată la Spitalul Municipal Sighetul Marmaţiei în vederea efectuării unei expertize medico-legale psihiatrice.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor”, mai arată poliţiştii.

Tânăr, înjunghiat în faţa unui local din Vişeu

Tot în aceste zile, la Vişeu de Sus a avut loc un conflict în faţa unui local din localitate. Mai mulţi tineri şi-au împărţit pumni şi picioare, unul dintre ei ajungând la spital după ce a fost înjunghiat de mai multe ori. Tânărul a fost transferat la Spitalul din Baia Mare, iar ulterior la un spital din Bucureşti, din cauza rănilor grave suferite. Potrivit vasiledale.ro, deocamdată nu se ştie cine ar fi fost „cuţitarul”, dar poliţiştii au identificat persoanele implicate în scandal şi derulează o anchetă amplă.  

„La ora 20:40, poliţiştii din Vişeu de Sus au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că în faţa unei cafenele din oraş, mai multe persoane s-au agresat reciproc. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că patru tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 24 de ani, în urma unui conflict spontan, s-au agresat reciproc.

În urma conflictului tânărul de 24 de ani s-a prezentat la Spitalul Orăşenesc Vişeu de Sus cu plăgi tăiate la nivelul unui deget, iar un tânăr de 19 ani s-a prezentat la Spitalul Orăşenesc Borşa cu plăgi înjunghiate la nivelul abdomenului, fără să-i fie pusă viaţa în pericol.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovirea sau alte violenţe”, arată IPJ Maramureş.

Explozia unei butelii a pus viaţa a două persoane în pericol 

În a treia zi de Paşti, marţi, 26 aprilie, o nouă tragedie a fost la un pas să se întâmple. Într-o gospodărie din localitatea Leordina din Maramureş a avut loc o explozie a unei butelii, după care totul a luat foc în jur. Pompierii au ajuns la faţa locului şi au reuşit să localizeze incendiul, dar două persoane au avut nevoie de ajutor medical. Un bărbat de 35 de ani care trecea prin zonă s-a speriat atât de tare, încât a suferit un infarct, iar un altul de 44 de ani a suferit arsuri de gradul II pe braţe şi pe picioare. Potrivit unor surse, acesta şi-ar fi verificat butelia cu bricheta, ca să vadă dacă a instalat-o bine şi nu are scurgeri de gaze.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Surse. Trei candidaţi pentru funcţia de judecător al Curţii Constituţionale din partea Camerei Deputaţilor. Cine e favorit

Ce se întâmplă cu vizita în Ucraina a liderilor Parlamentului român

 

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite