Bătaie ca-n codru în faţa unei discoteci, de la un gest cu tentă sexuală. Şase tineri au fost arestaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii au fost duşi la Poliţie FOTO botosaneanul.ro
Tinerii au fost duşi la Poliţie FOTO botosaneanul.ro

Şase tineri au provocat o bătaie generală într-un bar de la ţară, după ce o adolescentă ar fi fost atinsă necuvincios de un sătean. Poliţiştii au arestat şase persoane implicate în incident.

Mai mulţi tineri s-au bătut pe viaţă şi pe moarte într-o comună botoşăneană. Incidentul a avut loc în faţa unei discoteci de la ţară, în comuna Todireni, judeţul Botoşani. Totul a pornit de la gestul deplasat al unui tânăr de 21 de ani, din Albeşti, o comună învecinată. Acesta ar fi atins necuvincios, cu conotaţie sexuală, o adolescentă care se afla la discotecă. 

În apărarea ei au sărit patru tineri cu vârste cuprinse în 18 şi 21 de ani. La scurt timp, după miezul nopţii, în faţa discotecii a ieşit o bătaie ca-n codru, între tânărul din Albeşti, ajutat de un consătean şi cei patru tineri decişi să apere onoarea fetei. Localnicii, speriaţi şi treziţi din somn de scandal, au chemat Poliţia. Cei şase tineri implicaţi în conflict au fost deja reţinuţi pentru 24 de ore. Totodată se fac cercetări pentru agresiune sexuală şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.  

Vă recomandăm să citiţi şi:

România a fost scoasă de SUA de pe lista de supraveghere privind protejarea drepturilor de proprietate intelectuală

Profesor trimis în judecată pentru corupere sexuală a minorilor. Victimele, mai mulţi elevi de 13-16 ani

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite