Accident rutier grav în Moara de Foc din Iași. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două autoturisme s-au ciocnit violent în „Moara de Foc“, o mare intersecție din Iași. Deși răspântia este semaforizată, aici au loc des accidente pe fondul vitezei și a neacordării de prioritate.

Momentul impactului. FOTO Captură camere de supraveghere
Momentul impactului. FOTO Captură camere de supraveghere

Șase persoane au fost rănite în urma accidentului petrecut pe șoseaua Păcurari din Iași, marți seară, 13 septembrie, în jurul orei 21.00, când un autoturism Range Rover care circula cu viteză și o Toyota care dorea să vireze la stânga pe o stradă secundară au intrat în coliziune. 

„Din primele verificări efectuate la fața locului a rezultat faptul că între două autoturisme a avut loc o coliziune care s-a soldat cu rănirea a șase persoane. Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind zero. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a întregii situații de fapt și pentru luarea măsurilor în consecință”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Iași. 

În fiecare dintre autoturisme se aflau câte trei persoane, Toyota fiind înmatriculată în Republica Moldova, în timp ce autoturismul Range Rover era înmatriculat în Iași. Una dintre victime a fost scoasă din mașină de către martorii aflați la fața locului. 

Toate persoanele rănite în accident au fost transportate la Spitalul de Urgență „Sfântul Spiridon” din Iași, pentru îngrijiri suplimentare. 

Momentul accidentului a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. În intersecția cunoscută de către localnici cu numele de „Moara de Foc” au loc des astfel de accidente, din cauza vitezei cu care se circula deseori pe șoseaua Păcurari, o stradă cu două și trei benzi pe sens, în unele zone. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite