Elev accidentat pe zebră, în fața școlii unde învață. O femeie se afla la volan VIDEO

0
Publicat:

Un accident rutier s-a produs marți, la orele prânzului, în apropiere de centrul municipiului Buzău. Un elev de 11 ani a fost lovit de o mașină în timp ce traversa strada. Evenimentul produs pe strada Chiristigii a fost provocat de o șoferiță de 42 ani.

Accidentul s-a produs pe trecerea de pietoni. SURSA Iulian Bunilă
Accidentul s-a produs pe trecerea de pietoni. SURSA Iulian Bunilă

Potrivit poliției, băiatul, elev al Școlii nr. 11, ieșise de la cursuri și intenționa să plece spre casă. A ajuns lângă o trecere de pietoni pentru a traversa strada iar când a pus piciorul pe zebră a fost lovit de o mașină. El a fost preluat de o ambulanță și dus la Spitalul Județean Buzău.

„În timp ce conducea un autoturism dinspre strada Frăsinet către Centru, o femeie în vârstă de 42 de ani, din Buzău, a surprins și accidentat un minor care s-ar fi angajat în traversarea drumului în zona marcajului pietonal. Accidentul s-a soldat cu rănirea minorului în vârstă de 11 ani”, transmite IPJ Buzău.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili exact cum s-a produs accidentul. Șoferița le-a declarat că a oprit la trecere pentru a da prioritate unor pietoni. Apoi, după ce persoanele respective ar fi trecut, a încercat să își continue drumul, moment în care s-a trezit cu copilul alergând în fața sa.

Luni, poliţiştii au aplicat 150 de sancţiuni contravenţionale la regimul circulaţiei pe drumurile publice

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au continuat activităţile de combatere a indisciplinei în trafic, ca urmare a neregulilor constatate fiind aplicate 150 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 60.000 de lei.

În timpul acțiunii au fost sancționați 30 de pietoni care și-au pus viața în pericol prin nerespectarea regulilor de circulație. De asemenea, polițiștii au acționat și pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Pentru că nu au respectat regimul legal de viteză, 60 de conducători auto au fost sancţionaţi de poliţişti, iar 11 dintre ei au predat permisele pentru 90, respectiv 120 de zile. Cea mai mare viteză, 151 km/h, a fost înregistrată de aparatul radar în cazul unui bărbat de 29 de ani, din Iași, depistat la volanul autoturismului pe DN2E85, în afara localității Cioranca.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite