Accident în lanț, cu trei mașini implicate, în județul Arad. Trei oameni au fost răniți

0
Publicat:

Evenimentul rutier s-a produs pe DJ 709, între localitățile Șiria și Horia. Cauza accidentului este o depășire neregulamentară făcută de unul dintre șoferi.

Imagine de la accidentul rutier din județul Arad FOTO ISU Arad
Imagine de la accidentul rutier din județul Arad FOTO ISU Arad

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad a informat că duminică, 11 septembrie 2022, în jurul orei 15,00, s-a produs un accident rutier la ieșirea din localitatea Horia spre Șiria.

Potrivit sursei menționate, în urma accidentului - în care au fost implicate trei autoturisme - au rezultat trei victime, dintre care una încarcerată. Aceasta a fost extrasă din autoturism și predată echipajului medical SMURD. „Cele trei victime sunt conștiente și cooperante”, a precizat ISU..

Toate cele trei victime au primit îngrijiri medicale la locul intervenției, ulterior fiind preluate și transportate la spital.

Inspectoratul de Poliție informează următoarele despre accident: „La data de 11 septembrie a.c., în jurul orei 14.58, a avut loc un accident rutier pe D.J.709 între localitățile Horia și Șiria. Din cercetări a reieșit că un bărbat de 54 de ani, din comuna Păuliș a condus un autoturism pe D.J.709, din direcția Horia spre Șiria, iar la km 10+500 ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 59 de ani, din municipiul Arad, care circula pe sensul opus, acesta fiind proiectat într-un alt autoturism condus de un arădean de 26 de ani”.

„În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a bărbatului de 59 de ani și rănirea ușoară a doua femei pasagere în autoturisme. Testarea cu aparatul etilotest a relevat că niciunul dintre șoferi nu consumase alcool. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, a mai transmis sursa citată.

Primele concluzii legate de evenimentul rutier indică faptul că vina producerii coliziunii aparține șoferului de 54 de ani, care a efectuat o depășire neregulamentară. Acesta a anticipat greșit timpul necesar pentru a face depășirea, motiv ventru care mașina condusă de el a intrat în coliziune cu mașina de pe sensul opus de mers.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite