A murit bebelușul aruncat de la etaj de propria mamă în timpul unui incendiu devastator

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A murit bebelușul aruncat de la etaj de propria mamă în timpul unui incendiu devastator care le-a cuprins miercuri, 10 ianuarie, apartamentul. Femeia, care a sărit și ea de fereastră, va fi cercetată pentru ucidere din culpă, în cazul în care va scăpa cu viață.

Foto Ziarul de Iași
Foto Ziarul de Iași

Bebeluşul cu care mama s-a aruncat peste fereastră de teama unui incendiu a murit la scurt timp după ce a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, scrie Agerpres.

Copilul în vârstă de 4 luni a fost transferat miercuri seara la Spitalul de Neurochirurgie, după ce anterior a fost internat la Spitalul pentru Copii "Sfânta Maria" din Iaşi. El se afla în comă de gradul IV, stop cardio-respirator resuscitat. În urma investigaţiilor biologice şi imagistice făcute de specialiştii de la Pediatrie, bebeluşul a suferit şi un traumatism cranio-cerebral grav, cu hemoragii multiple intracraniene şi fracturi multiple craniene, fracturi costale, contuzie pulmonară şi abdominală.

Şi starea mamei copilului, o femeie de 30 de ani, este gravă. Ea este internată la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi, cu arsuri de gradul II A şi III B pe 12 % din corp, localizate la nivelul hemitoracelui şi mâinii drepte. Ea are şi fractură complexă de bazin, fractură complexă de sacrum, fracturi costale stângi.

Medicii spun că şi în cazul ei prognosticul este rezervat.

Reamintim că miercuri după-amiaza o femeie de 30 de ani a sărit, împreună cu bebeluşul său, de la etajul trei al unui bloc de pe Aleea Decebal din municipiul Iaşi, după ce locuinţa i-a fost cuprinsă de flăcări.

Din acelaşi bloc pompierii au evacuat 10 persoane, iar alte 15 persoane s-au evacuat singure.

În urma incendiului au ars bunurile dintr-o încăpere, mobilier şi diverse produse textile. Urmează să fie stabilită cauza producerii incendiului.

Poliţiştii au demarat cercetări în acest caz, urmând ca în funcţie de rezultate să fie luate măsurile care se impun.

Ce spun vecinii

 Vecinii femeii au povestit că din locuința femeii se auzeau frecvent certuri, iar de sărbători femeia ar fi apelat la o vecină după ce ar fi fost agresată de tatăl copilului.  Oamenii spun că cei doi soți se certau des iar această familie avusese în trecut probleme cu violența domestică, potrivit Antena 3. Tatăl copilului nu ar fi fost acasă în momentul izbucnirii incendiului de miercuri.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite