Zilele recoltei vor fi sărbătorite în vechiul târg de la marginea municipiului Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de trei zile, la sfârşitul acestei săptămâni, hunedorenii sunt invitaţi să sărbătorească la un târg dedicat recoltelor din această toamnă. Evenimentul are loc în Cristur, satul de la marginea municipiului Deva.

Zilele Recoltei, organizate de Primăria Deva, vor avea loc de vineri până duminică, pe amplasamentul vechiului târg de la intrarea în localitate Cristur.

Târgul este dedicat în primul rând producătorilor agricoli din judeţul Hunedoara, dar au fost invitaţi să participle şi fermieri din judeţele vecine. Hunedorenii sunt invitaţi să cumpere fructe, legume, compoturi, dulceţuri şi produse tradiţionale şi, de asemenea, sunt chemaţi să se relaxeze la spectacolele pregătite pe scena festivalului.

Din programul evenimentului nu vor lipsi spectacolele de muzică populară şi recitaluri de muzică uşoară. Vor concerta Ansamblul folcloric Mureşana Brănişca, Fanfara Peneş Curcanul, Ansamblul folcloric maghiar Cristur şi Taraful Silvana.


Vă recomandăm şi:

FOTO Ţinutul Pădurenilor, locul de vis al Hunedoarei părăsit de oameni

Comunităţile celui mai pitoresc ţinut al Hunedoarei trec printr-o adevărată dramă. Satele din Pădurenime s-au depopulat, unele aproape complet, spre disperarea oamenilor, care nu întrevăd şanse ca zona să redevină prosperă.

FOTO Festival cu mâncăruri gătite de Horia Vîrlan şi poveşti medievale la Castelul Corvinilor din Hunedoara

Turiştii care au venit duminică la Castelul Corvinilor au fost invitaţi să se răsfeţe cu bunătăţile pregătite de celebrul bucătar Horia Vîrlan. A fost ultima zi a carnavalului medieval care a avut loc în Hunedoara.

FOTO VIDEO Zilele oraşului Călan: cum au fost primiţi Horia Brenciu şi trupa sa în oraşul de pe malurile Streiului

Zilele oraşului Călan au avut loc în acest sfârşit de săptămână, iar invitaţii speciali au fost Horia Brenciu şi band-ul său. Sute de oameni au asistat la concertul artiştilor, care a fost cel mai aşteptat moment al festivalului.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite