VIDEO Dezastru rutier pe DN 7: o femeie a murit, iar peste 30 de pasageri au fost răniţi în autocarul răsturnat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ISU Hunedoara.
FOTO: ISU Hunedoara.

Peste 30 de oameni au fost răniţi, iar o femeie a murit în urma unui accident rutier petrecut luni dimineaţă, pe Drumul Naţional 7, în care a fost implicat un autocar.

Bilanţul final al accidentului rutier petrecut luni dimineaţă, în jurul orei 5, pe Drumul Naţional 7, la Tătărăşti a fost stabilit de autorităţile care au intervenit în ajutorul victimelor.

Un autocar cu 72 de oameni s-a răsturnat, 32 persoane rănite transportate la spital, o femeie de 40 de ani a decedat, iar 37 persoane transportate in spaţiile de cazare puse la dispoziţie de autorităţi, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara. Cei doi şoferi nu au avut de suferit in urma incidentului.

Accidentul rutier a avut loc după ce autocarul s-a răsturnat în  afara carosabilului. Şoferul în vârstă de 47 de ani nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic.

A fost activat planul roşu de intervenţie.

La faţa locului au fost trimise iniţţial 2 maşini de stingere, o autospecială pentru transport victime multiple, o descarcerare, 7 ambulanţe SMURD şi 3 ambulanţe SAJ.

ACCIDENT HUNEDOARA
accdent hunedoara
accdent hunedoara
ACCIDENT HUNEDOARA

„Autocarul avea direcţia Arad - Deva (se pare că veneau din Spania). Se fac cercetări pentru stabilirea cauzelor evenimentului. DN7 a fost blocat pe durata intervenţiei”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Şoferul va fi anchetat pentru ucidere din culpă.

Tot luni dimineaţă, alte două accidente rutiere grave s-au produs pe DN 7, în judeţul Hunedoara: şapte oameni au fost răniţi după ce o maşină a lovit un copac, la Spini, iar un bărbat a murit într-un accident petrecut la Veţel,


Vă recomandăm să citiţi şi:

Şoseaua tragediilor. Ce au în comun cele trei accidente mortale de pe cel mai periculos drum judeţean

Accident mortal pe şoseaua Hunedoara - Deva: un autobuz şi un autoturism s-au ciocnit după o întoarcere ilegală

Accident mortal pe şoseaua Hunedoara - Deva: un tânăr grăbit să ajungă acasă a fost spulberat de un autoturism

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite