Accident mortal pe şoseaua Hunedoara - Deva: un autobuz şi un autoturism s-au ciocnit după o întoarcere ilegală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un autobuz şi un autoturism au fost implicate, luni dimineaţa, într-un accident rutier mortal în localitatea Cristur, pe şoseaua Hunedoara – Deva.

UPDATE Ora:11.

Şoferul autoturismului care a provocat accidentul a decedat. Bărbatul avea 75 de ani.

„Şoferul care conducea un autoturism din direcţia Hunedoara-Deva, pe DJ687, a încercat sa întoarcă maşina peste linia dublă continuă, in faţa unui microbuz, condus de un bărbat de 45 de ani,  care nu mai putut evita impactul. În urma evenimentului rutier, conducatorul autoturismului a decedat. În microbuz se aflau opt pasageri, care nu au suferit vătămări corporale. In cauză a fost întocmit dosar penal”, a informat IPJ Hunedoara.

Victima este un fost medic stomatolog din Simeria.

Ştirea iniţială

Un accident rutier a avut loc, luni dimineaţa, pe Drumul Judeţean 687, în localitatea Cristur. Au fost implicate un autobuz şi un autoturism.

„Primele date arată că o persoană din autoturism este inconştientă şi încarcerată. Alte două persoane din autobuz au fost rănite uşor. Intervin echipajele de descarcerare, prim ajutor şi stingere ale Detaşamentului Deva”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Şoferul autoturismului ar fi încercat să întoarcă pe celălalt sens de mers şi a fost lovit de autobuz, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Scene de coşmar pe autostrada A1, după accidente în şir: şapte oameni au fost răniţi, şase maşini sunt distruse 

FOTO Accident rutier grav în centrul municipiului, produs de şoferul unei maşini cu volan pe dreapta

VIDEO Accident cumplit pe şoseaua Deva - Hunedoara. Un tânăr a murit după impactul frontal dintre două maşini

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite