Accident mortal pe şoseaua Hunedoara - Deva: un tânăr grăbit să ajungă acasă a fost spulberat de un autoturism

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident rutier mortal s-a petrecut sâmbătă seara, pe drumul judeţean Hunedoara – Deva, în zona podului de la Peştiş. Un tânăr care a încercat să traverseze strada printr-un loc nepermis a fost lovit de o maşină, iar în urma rănilor suferite a murit la spital.

O nouă tragedie s-a petrecut pe şoseaua Hunedoara – Deva, sâmbătă seara, după ce în urmă cu aproximativ o lună o femeie de 45 de ani şi-a pierdut viaţa.

De această dată, Ionuţ A., un pieton care a încercat să traverseze strada pentru a ajunge la staţia de autobuz din zona podului de la Peştiş, a fost accidentat mortal. Accidentul rutier a avut loc într-o zonă neluminată.

„Bărbatul a ieşit din curtea depozitului şi a traversat strada fără să se asigure, grăbit să ajungă la staţia de microbuz”, a relatat un martor al tragediei.

„Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din municipiul Hunedoara, care conducea un autoturism pe DJ 687, pe raza localităţii Peştişu Mare, a surprins şi accidentat grav un pieton în vârstă de 35 de ani, din Hunedoara, care a încercat să traverseze strada neregulamentar, prin loc nemarcat şi fără să se asigure. În urma evenimentului rutier, pietonul a fost rănit grav şi transportat la Spitalul municipal „Alexandru Simionescu” din Hunedoara, unde a decedat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

image

Vă recomandăm şi:

VIDEO Imagini şocante pe DN 7: un şofer a murit în impactul violent dintre un autoturism şi o autocisternă

Un bărbat a murit în urma unui accident rutier petrecut pe Drumul Naţional 7, între Veţel şi Leşnic. Maşina cu care se deplasa acesta a fost zdrobită în impactul cu o autocisternă de lapte.

VIDEO Imaginile accidentului cumplit de pe DN 66, în care doi tineri au murit

Doi tineri din Petroşani au murit în urma unui accident rutier petrecut pe DN 66, în zona localităţii Băniţa. Poliţiştii au stabilit cauzele care au dus la tragedie: imprudenţa uneia dinter victime, care a intrat într-o depăşire neregulamentară.

Accident cumplit pe DN 66, în Băniţa: doi tineri au murit în impactul frontal cauzat de un şofer intrat pe contrasens

Doi oameni au murit în această după-amiază în urma impactului frontal dintre două maşini, petrecut pe Drumul Naţional 66 Haţeg - Petroşani, în zona localităţii Băniţa.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite