VIDEO Accidentul grav de pe şoseaua Hunedoara - Deva s-a transformat într-o tragedie: una dintre victime a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O femeie nu a supravieţuit impactului. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.
O femeie nu a supravieţuit impactului. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Accidentul grav petrecut pe şoseaua Hunedoara - Deva, în aceeaşi zonă în care în urmă cu o săptămână un tânăr a murit, s-a transformat într-o tragedie. Una dintre victimele impactului dintre cele două autoturisme a murit în spital.

O nouă tragedie s-a petrecut pe Drumul Judeţean Hunedoara - Deva, pe care în ultimele săptămâni au mai avut loc două accidente rutiere mortale. De această dată, în urma accidentului de sâmbătă, o femeie a murit.

"Conducătoarea auto de 46 de ani, aflată în stare gravă după accident, a decedat la spitalul din Timişoara", a precizat Laura Bradu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Sâmbătă după-amiază, mai multe persoane au fost rănite în urma unui accident petrecut în zona podului de la Peştiş, pe şoseaua Hunedoara - Deva.

“O femeie în vârstă de 46 de ani, din comuna Peştişu Mic, care conducea un autoturism pe DJ 687, pe banda I de circulaţie, dinspre Hunedoara spre Cristur, a efectuat o manevră de întoarcere neregulamentară, peste marcajul dublu continuu, şi a fost acroşată de un alt autoturism, al cărui conducător auto în vârstă de 22 de ani, din municipiul Hunedoara, circula regulamentar, pe aceeaşi direcţie de deplasare, dar pe banda a II-a de circulaţie”, a informat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Locul tragediilor

Mai multe echipaje medicale au ajuns la faţa locului pentru a acorda îngrijiri răniţilor şi pentru transportul victimelor la Spitalul municipal „Alexandru Simionescu” din Hunedoara.

accdent hunedoara

Accident grav Hunedoara

Accident grav pe şoseaua Hunedoara - Deva

Accident grav pe drumul judeţean Hunedoara - Deva

Accident grav pe şoseaua Hunedoara - Deva, în Peştişu Mare

accdent hunedoara


“În urma accidentului rutier a rezultat rănirea gravă a ambilor conducători auto, precum şi rănirea uşoară a doi pasageri din autoturismul condus de femeia de 46 de ani, fiind vorba despre un bărbat de 46 de ani, din comuna Peştişu Mic, şi un tânăr de 22 de ani, din municipiul Hunedoara. De asemenea, o femeie de 30 de ani, din municipiul Hunedoara, pasageră în autoturismul condus regulamentar, a fost rănită uşor”, a informat sâmbătă IPJ Hunedoara. Ulterior, femeia care conducea autoturismul Ford Fiesta a decedat.

Traficul rutier a fost restricţionat în zonă, timp de câteva zeci de minute, pentru ca Poliţia să stabilească împrejurările în care a avut loc accidentul.

În zona podului de la Peştişul Mare, în urmă cu o săptămână, un tânăr şi-a pierdut viaţa, într-un accident rutier. Bărbatul a traversat strada printr-un loc nepermis, pe timp de noapte, şi a fost lovit de maşină.

accdent hunedoara

Vă recomandăm şi:

VIDEO Imagini şocante pe DN 7: un şofer a murit în impactul violent dintre un autoturism şi o autocisternă

Un bărbat a murit în urma unui accident rutier petrecut pe Drumul Naţional 7, între Veţel şi Leşnic. Maşina cu care se deplasa acesta a fost zdrobită în impactul cu o autocisternă de lapte.

VIDEO Imaginile accidentului cumplit de pe DN 66, în care doi tineri au murit

Doi tineri din Petroşani au murit în urma unui accident rutier petrecut pe DN 66, în zona localităţii Băniţa. Poliţiştii au stabilit cauzele care au dus la tragedie: imprudenţa uneia dinter victime, care a intrat într-o depăşire neregulamentară.

Accident cumplit pe DN 66, în Băniţa: doi tineri au murit în impactul frontal cauzat de un şofer intrat pe contrasens

Doi oameni au murit în această după-amiază în urma impactului frontal dintre două maşini, petrecut pe Drumul Naţional 66 Haţeg - Petroşani, în zona localităţii Băniţa.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite