VIDEO Imaginile accidentului cumplit de pe DN 66, în care doi tineri au murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident mortal. FOTO: Adrian Bejinaru / FACEBOOK.
Accident mortal. FOTO: Adrian Bejinaru / FACEBOOK.

Doi tineri din Petroşani au murit în urma unui accident rutier petrecut pe DN 66, în zona localităţii Băniţa. Poliţiştii au stabilit cauzele care au dus la tragedie: imprudenţa uneia dinter victime, care a intrat într-o depăşire neregulamentară.

Şirul tragediilor rutiere petrecute pe Drumul Naţional 66 Haţeg – Petroşani a continuat în acest sfârşit de săptămână, cu două accidente grave, provocate de şoferi tineri.

Sâmbătă, în jurul orei 16:00, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din municipiul Petroşani, care conducea un autoturism pe DN 66, dinspre Haţeg spre Petoşani, într-o curbă la dreapta, pe raza localităţii Băniţa, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a derapat, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, după care a fost proiectat într-o autoutilitară condusă tot din sens opus.

„În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului care a derapat, precum şi pasagerul din dreapta, un alt tânăr în vârstă de 17 ani, din municipiul Petroşani, au decedat. De asemenea, autoutilitara s-a răsturnat pe partea carosabilă, traficul rutier fiind blocat pentru aproximativ o oră”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

Accident mortal pe DN 66 - Video: Răzvan Ceuţă

Accident soldat cu moartea a doi tineri - video: Răzvan Ceuţă

A doua tragedie, la câteva ore
Duminică dimineaţa, în jurul orei 4, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Sălaşu de Sus, care conducea un autoturism pe DN 66, între localităţile Sântămăria - Orlea şi Ciopeia şi-a pierdut viaţa, într-un accident. „Într-o curbă la stânga, el a pierdut controlul asupra autoturismului şi s-a izbit de balustrada de metal a unui pod. În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto”, a informat Bogdan Niţu.


Vă recomandăm şi:

Accident cumplit pe DN 66, în Băniţa: doi tineri au murit în impactul frontal cauzat de un şofer intrat pe contrasens

Doi oameni au murit în această după-amiază în urma impactului frontal dintre două maşini, petrecut pe Drumul Naţional 66 Haţeg - Petroşani, în zona localităţii Băniţa.

Accident grav provocat de un tânăr care a aţipit la volan şi a lovit un TAF

Un accident grav s-a petrecut pe Drumul Naţional 66 A, în Uricani. Un şofer a adormit la volan şi a izbit violent un utilaj forestier care circula în aceeaşi direcţie.

Curba mortală de pe şoseaua Deva – Petroşani a mai făcut două victime

Doi tineri au ajuns în stare gravă la spital, în urma unui accident rutier petrecut în zona Băniţa, într-unul dintre locurile din judeţ unde în acest an s-au petrecut cele mai multe accidente rutiere.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite