Viceprimarul municipiului Hunedoara a murit. Cătălin Florin Olar avea doar 47 de ani

0
Publicat:

A murit viceprimarul municipiului Hunedoara, Cătălin Olar, în vârstă de 47 de ani. Acesta fusese internat de urgență la Spitalul Județean din Timișoara.

Cătălin Florin Olar a murit la 47 de ani. Sursa: pagina personală de Facebook
Cătălin Florin Olar a murit la 47 de ani. Sursa: pagina personală de Facebook

O veste tragică i-a luat, sâmbătă dimineață, 28 ianuarie, prin surprindere pe angajații din Primăria Hunedoara și pe apropiații lui Cătălin Florin Olar, viceprimarul Hunedoarei.

Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, a murit, sâmbătă, 28 ianuarie, la Spitalul Județean de Urgență din Timișoara. Aici ajunsese, spun apropiații săi, cu o zi în urmă, în urma unor probleme medicale, care s-au agravat în ultimele zile. Medicii nu i-au mai putut salva viața viceprimarului Hunedoarei.

Vestea tragediei a fost confirmată de Primăria Hunedoarei, într-un mesaj de condoleanțe publicat pe pagina de Facebook a instituției.

„Am pierdut un coleg, un prieten, un om bun: Cătălin – Florin Olar. Cu adâncă durere, suntem nevoiţi să anunţăm dispariţia prematură din lumea noastră a viceprimarului municipiului Hunedoara, Cătălin – Florin Olar. Pentru întreaga echipă a Primăriei municipiului Hunedoara a fost mai mult un coleg decât un şef, dispus mereu să ajute la bunul mers al activităţilor instituţiei. Ne este greu să vorbim despre el la trecut”, a transmis Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara.

Cătălin Florin Olar, licențiat în Drept și Teologie

Cătălin Florin Olar era jurist și membru al Barolului de Avocatură din Hunedoara. A aboslvit și Facultatea de Teologie, iar în 2016 a devenit consilier local reprezentând Partidul Social Democrat. Un an mai târziu a demisionat din Consiliul Local, pentru a fi numit director al Casei Județene de Pensii Hunedoara.

Angajați ai Casei de Pensii susțin că Olar era apreciat la locul de muncă, pentru că se străduia să îi ajute pe cei care aveau nevoie de serviciile instituției. Potrivit acestora, aproape săptămânal, se deplasa în zona Bradului și în Valea Jiului, pentru a primi în audiențe pentru localnicii cărora le era mai greu să ajungă la Deva.

La alegerile locale din toamna anului 2020, Cătălin Olar a fost ales consilier local pe listele PSD. Tot atunci a devenit viceprimarul Hunedoarei, funcție pe care a deținut-o până în prezent.

Hunedoara


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri