Un copil de nouă ani a fost la un pas de moarte după ce s-a electrocutat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Familia a sperat în salvarea micuţului. FOTO: Daniel Guţă. ARHIVĂ
Familia a sperat în salvarea micuţului. FOTO: Daniel Guţă. ARHIVĂ

Paramedicii au resuscitat un minor de nouă ani, intrat în stop cardio-respirator, după ce s-a electrocutat atingând piesele electrice ale unei maşini de spălat din curtea casei.

Un copil de nouă ani a ajuns în stare gravă la spital, în urma unui accident petrecut în curtea casei părinţilor săi, din Petroşani. Minorul s-a electrocutat accidental după ce a atins o maşină de spălat aflată în funcţiune, în jurul căreia se juca.

Familia copilului a sunat la 112, iar în scurt timp la faţa locului a ajuns un echipaj SMURD, care l-a găsit victima, la pământ, aflată în stop cardio-respirator.

Paramedicii au reuşit să îl resusciteze pe copil. Apoi l-au transportat la spital şi, dată fiind starea în care se afla, a fost preluat de un elicopter SMURD pentru a fi transportat la o clinică din Timişoara.


Vă recomandăm şi:

Cum poate fi ajutat Fabiani Prcsina, copilul rămas singur pe lume după ce mama i-a fost ucisă de un vitezoman          Una dintre cele două victime ucise în accidentul rutier provocat, în Joia Mare, pe o trecere de pietoni din Petroşani era mama unui copil talentat la pian. Fabiani Prcsin (11 ani)a a rămas fără singurul său sprijin, după tragedia provocată de un tânăr posesor al unei maşini de lux.

Tragedie într-o familie de hunedoreni: un copil de şase ani a murit după ce a căzut într-un canal colector             Un copil în vârstă de şase ani a murit după ce a căzut într-un canal colector, al cărui capac fusese luat de hoţi. Tragedia s-a petrecut în comuna Ilia, în zona gării din localitate.

Cei mai frumoşi români. Poliţistul Florin Bolosin a înfiat doi copii şi s-a luptat pentru pruncul lepădat în ghenă           Florin Bolosin s-a implicat din suflet în cazul cutremurător al pruncului abandonat într-un tomberon, de propria mamă. Este poliţist în Deva, iar la auzul veştii că nou-născutul a fost găsit în containerul de gunoi, mai mult mort decât viu, a pornit imediat spre Petroşani, cu gândul de a-l salva. A vrut să îi ofere o familie copilului, una din care mai fac parte doi copii înfiaţi de poliţist.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite