Cum poate fi ajutat Fabiani Prcsina, copilul rămas singur pe lume după ce mama i-a fost ucisă de un vitezoman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una dintre cele două victime ucise în accidentul rutier provocat, în Joia Mare, pe o trecere de pietoni din Petroşani era mama unui copil talentat la pian. Fabiani Prcsin (11 ani)a a rămas fără singurul său sprijin, după tragedia provocată de un tânăr posesor al unei maşini de lux.

Fabiani Prcsina, un copil preţuit pentru talentul său artistic, a rămas singur pe lume după ce mama sa a fost ucisă într-un accident rutier provocat pe o trecere de pietoni din Petroşani, în seara din Joia Mare dinaintea Paştilor.

Femeia şi un bărbat de 42 de ani au murit spulberaţi de bolidul de lux condus de un tânăr de 21 de ani, din Petroşani, care nu le-a mai acordat prioritate de trecere. Norocel Măturar, posesorul maşinii BMW cu care a provocat accidentul, îşi recuperase recent permisul auto, suspendat în luna martie de poliţişti. După ce a provocat accidentul mortal, tânărul a fost iniţial trimis în arest preventiv, dar a contestat decizia instanţei.

Tribunalul Hunedoara a admis contestaţia formulată de inculpat, împotriva încheierii penale a Judecătoriei Petroşani, a desfiinţat încheierea atacată şi în consecinţă a respins propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani. Instanţa a dispus luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile”, au informat reprezentanţii instanţei hunedorene.

Nu şi-a cunoscut tatăl, iar mama i-a murit
Apropiaţii copilului rămas singur pe lume fac apel la oamenii care l-ar putea ajuta pe micul pianist să treacă peste tragedia care i-a lovit familia.

“Una din cele două victime ale accidentului rutier din seara zilei de 17.04.2014 era mama elevului Fabiani Prcsina de la Şcoala Gimnazială „I.G.Duca” din Petroşani. Copilul este unul din marile talente pianistice ale ţării noastre şi avea ca sprijin părintesc doar pe mama sa, tatăl fiind necunoscut. Sora lui este studentă la Timişoara, bunicii săi, mai sărăcuţi, sunt la Vulcan. În acest moment, se pune problema posibilităţii pierderii unei mari valori artistice, dat fiind faptul că el va trebui să se mute probabil la Vulcan, de unde să facă naveta la Petroşani la pian. Ce crezi că trebuie făcut acum să-l ajutăm pe micuţul pianist? Copilul este o valoare naţională”, transmite inspectorul şcolar Vasile Pop, apropiat al micului pianist, într-o scrisoare deschisă, publicată de Cronica Văii Jiului.


Vă recomandăm şi:

FOTO VIDEO Trei oameni au murit într-un accident rutier pe şoseaua Hunedoara – Călan           Trei oameni au murit, iar un alt hunedorean a fost rănit, într-un accident rutier petrecut în această seară pe şoseaua Hunedoara – Călan, la ieşirea din satul Hăşdat.

Ucişi pe trecerea de pietoni. Doi oameni au murit într-un accident provocat de un tânăr vitezoman, de 21 de ani           Un şofer în vârstă de 21 de ani a ucis un bărbat şi o femeie, lovondu-i în plin cu autoturismul, în timp ce aceştia traversau strada pe o o trecere pietonală.

Hunedorean ucis într-un accident rutier petrecut pe şoseaua Haţeg – Petroşani         Un bărbat în vârstă de 78 de ani, din localitatea hunedoreană Baru, a murit în această dimineaţă, după ce a fost lovit de maşina condusă de un agent de vânzări. Accidentul rutier s-a petrecut pe şoseaua Haţeg – Petroşani.

Accidentul poliţistului nu a fost întâmplător. Agentul de poliţie a fost victima răzbunării a doi tineri             Doi tineri au fost reţinuţi şi arestaţi preventiv după ce au provocat un accident grav, în urma căruia victima a fost un poliţist hunedorean. Anchetatorii au stabilit că Sergiu Neag şi Sergiu Ardelean au complotat pentru a-l accidenta pe poliţistul care îi cercetase pentru alte infracţiuni.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite