Sute de familii nevoiaşe au primit daruri şi ajutoare de la parohiile din judeţul Hunedoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Familie nevoiaşă ajutată de preoţi. Foto: Episcopia Devei şi Hunedoarei.
Familie nevoiaşă ajutată de preoţi. Foto: Episcopia Devei şi Hunedoarei.

Sute de familii nevoiaşe din judeţul Hunedoara au fost beneficiare ale ajutoarelor şi donaţiilor oferite de parohiile din zona Devei şi a Hunedoarei.

Mai multe parohii din cadrul Protopopiatului Deva, au organizat acţiunide binefacere în sprijinul familiilor cu posibilităţi materiale limitate, informează Episcopia Devei şi Hunedoarei.

Protopopiatul Ortodox din Deva a oferit alimente beneficiarilor din cadrul Asociaţiei Handicapaţilor Neuromotori Deva, arată reprezentanţii EPiscopiei Devei şi Hunedoarei. Parohia Bârsău a dăruit 60 de pachete pentru copii. Parohia Boş a sprijinit cu alimente familiile nevoiaşe din parohie.

Parohia Cărmăzăneşti a donat pachete cu alimente pentru 60 de beneficiari. Parohia Câmpuri-Surduc a sprijinit cu alimente şi medicamente persoanele cu probleme sociale. Parohia Deva IV a oferit 100 de pachete cu alimente. Parohia Deva V a oferit alimente, burse şcolare şi îmbrăcăminte beneficiarilor cu posibilităţi materiale limitate. Parohia Glodghileşti a oferit pachete cu alimente şi produse igienice pentru 10 familii din parohie. Parohia Hunedoara III a oferit 35 de pachete cu alimente, iar copiii beneficiari ai serviciilor Casei şi ai Centrului Maternal Hunedoara au primit în dar dulciuri, alimente, produse de igienă şi dezinfectanţi. Parohia Hunedoara V a donat 100 de pachete cu alimente şi 70 de pachete cu daruri pentru copii.

Parohia Lelese a dăruit pachete cu alimente pentru 13 familii din parohie şi alimente neperisabile şi legume la Casa Familială pentru Copii cu Dizabilităţi din municipiul Hunedoara. Parohia Mintia a oferit 20 de pachete cu alimente. Parohia Nojag a donat pachete cu alimente şi va oferi pachete de Crăciun copiilor din parohie. Parohia Roşcani a donat 11 pachete cu alimente şi mai multe pachete pentru copii. Parohia Zlaşti a dăruit pachete cu alimente persoanelor cu posibilităţi materiale reduse din parohie, informează Episcopia Devei şi Hunedoarei.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Satul din inima munţilor, cu şosea nouă şi iluminat modern, unde oamenii înfruntă haitele de lupi VIDEO

Fabrica de mobilă a chinezilor, interzisă de câţiva localnici. Povestea investiţiei de 20 de milioane de euro

Şcoala de ucenici a Uzinelor de Fier din Hunedoara, în anii ’30. Soarta tristă a clădirii istorice

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite