Recidivistul care spărgea apartamente în Deva, intrând pe ferestrele băilor, a fost trimis în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un recidivist în vârstă de 50 de ani a fost trimis în judecată pentru furt calificat, după ce a dat mai multe spargeri în Deva.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva l-a trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pe Adrian iliescu (50 de ani), un recidivist acuzat de comiterea mai multor spargeri de locuinţe. Bărbatul a fost prins şi arestat preventiv la începutul lunii iulie, în urma unui control în trafic derulat de poliţiştii rutieri din Deva pe Drumul Naţional 7.

„În sarcina inculpatului s-a reţinut că, în data de 28 iunie 2020, în intervalul orar 12:30 – 22:30, prin forţarea şi escaladarea ferestrei de la baia apartamentului unei familii din Deva, a pătruns în locuinţă şi a sustras aproximativ 20 grame bijuterii din aur, suma de 3000 euro şi 10.000 de lei. În sarcina aceluiaşi inculpat s-a reţinut că, în data de 1 iulie 2020, în intervalul orar 11:00-12:45, a pătruns prin escaladarea şi deschiderea geamului de la baie lăsat rabatat, în incinta unui apartament din Deva, de unde a sustras suma de 2.500 lei”, se arată în dosar.

Bărbatul a recunoscut faptele şi a declarat că le regretă, solicitând lăsarea sa în libertate. „Faţă de inculpat au fost pronunţate, definitiv, numeroase hotărâri penale de condamnare la pedepse privative de libertate, atât pentru comiterea unor fapte similare celor ce formează obiectul acuzaţiilor în prezenta cauză, dar şi a unor infracţiuni de înşelăciune”, au arătat anchetatorii.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Mall în locul fostei fabrici de pâine din Hunedoara anilor ´50. Clădirea vechii mori va fi demolată

FOTO Transportatorii de lemne, acuzaţi că distrug şoseaua turistică din Parâng, aflată în şantier

VIDEO Sarmizegetusa Regia, cetatea dacică unde turiştii se plimbă desculţi pentru a-i capta energiile

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite