O poliţistă locală a găsit un salariu, uitat de un necunoscut în bancomatul din primărie. Femeia a predat banii Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aurora Vărzare, o angajată a Poliţiei Locale a municipiului Hunedoara, a găsit 1.700 de lei într-un bancomat situat în clădirea Primăriei şi i-a predat Poliţiei.

Aurora Vărzare, o poliţistă locală din Hunedoara, a predat 1.700 de lei Poliţiei, după ce i-a decoperit lăsaţi în vizeta unui bancomat.

În timp ce se afla la serviciu la Primăria Hunedoara, Gabriela Aurora Varzăre a auzit că bancomatul din apropiere scotea un piuit. A mers la acesta şi a constatat că în uşiţa pe unde se eliberează banii era un teanc format din mai multe bancnote, susţin reprezentanţii Primăriei Hunedoara.

„Poliţista locală a verificat zona, dar nu a observat nicio persoană care ar fi putut uita banii în bancomat, motiv pentru care a ridicat suma de bani. A constatat că este vorba despre 34 de bancnote a câte 50 de lei, însumând 1.700 de lei. În bancomatul amplasat în partea exterioară a clădirii Primăriei nu se aflau nici cardul bancar şi nici vreo chitanţă care să ajute la identificarea persoanei care i-a uitat. Neputând identifica persoana care a uitat banii în bancomat, poliţista i-a predat la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara”, a informat Primăria Hunedoara.

Poliţia l-a găsi pe cel care a pierdut banii.


Vă recomandăm şi:

Poliţistul care s-a pozat ca un star porno a fost dat de gol de iubita răzbunătoare. Şefii l-au amendat pentru indecenţă

Un poliţist s-a lăsat fotografiat dezbrăcat şi în poziţii indecente, în timp ce se afla la iarbă verde, iar imaginile realizate de fosta sa iubită au fost publicate pe un site de socializare. Contul fals a fost şters, însă poliţistul nu a scăpat de sancţiuni.

Fiul de politician care refuza munca pe motiv că este „interlop, şmecher, cu femei la produs, care îi fac banii“ a fost angajat la cimitir

Daniel Pleşcan, fiul fostei consiliere judeţene Dorina Pleşcan, condamnat în dosarul prostituatelor minore care îşi ofereau serviciile sexuale în motelurile din Valea Jiului, şi-a început munca în folosul comunităţii, fiind repartizat la cimitirul din Petroşani. Dosarul său a scos la iveală amănunte bizare din activitatea reţelei de prostituţie.

Un poliţist a prins un adolescent care tâlhărise o femeie, după ce a auzit de la fereastră strigătele victimei

Daniel Popescu (26 de ani), un poliţist din Hunedoara, a reuşit prinderea în flagrant a unui minor care a comis o tâlhărie, pe o stradă din municipiu. Tânărul poliţist a observat agresiunea de la fereastră.

Cine sunt „vânătorii de comori” protejaţi de poliţişti. Şeful de post a fost acuzat de patru infracţiuni de luare de mită

Patru presupuşi căutători de comori şi şeful de post din Orăştioara de Sus, Florin Marc, au fost puşi sub învinuire într-un dosar al comorilor dacice furate din siturile arheologice din Munţii Orăştiei. Şeful de post a fost acuzat de patru infracţiuni de luare de mită.

Hunedoara


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri