O femeie din Hunedoara a fost înşelată cu 10.000 de lei. I-a dat unui fals avocat ce i-a promis că îi va ajuta nepotul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din municipiul Hunedoara a trmis 10.000 de lei unui escroc, care a sunat-o şi i-a spus că nepotul ei a fost implicat într-un accident rutier şi îl va ajuta în schimbul acestor bani.

Un tânăr din Hunedoara a reclamat la Poliţie că bunica sa, în vârstă de 78 de ani, a fost victima unui escroc.

„În fapt, bunica reclamantului a fost apelată pe telefonul fix de un bărbat, care s-a recomandat a fi avocat şi care i-a relatat că nepotul său a provocat un accident rutier, rănind grav o persoană, iar pentru a scăpa de închisoare, trebuie să plătească de urgenţă suma de 10.000 de lei. Astfel, femeia de 78 de ani s-a întâlnit cu presupusul avocat şi i-a înmânat banii, de bună voie, respectiv suma de 10.000 de lei”, a informat Laura Bradu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Poliţiştii fac cercetări pentru a-l identifica pe autorul înşelăciunii.


Vă recomandăm şi:

Patru interlopi din gruparea „Litera - Simota“ primesc sentinţele. Au fost acuzaţi de bătăi crunte, la comandă, şi înscenarea unor accidente rutiere

Tribunalul Hunedoara a decis ca patru inculpaţi din dosarul de crimă organizată al grupării „Simota – Litera” să fie judecaţi separat. Dosarul în care sunt acuzaţi Claudiu Anghelina, Ioan Petru Moldovan, Daniel Dincă şi Florin Muntean priveşte infracţiuni grave de violenţă şi înşelăciune, iar pronunţarea sentinţei a fost stabilită pentru săptămâna viitoare.

Romii săraci care au vrut să facă avere cu bani falşi au fost condamnaţi

Tribunalul Hunedoara a pronunţat sentinţa în dosarul în care patru romi au fost arestaţi pentru fals şi înşelăciune, fiind acuzaţi că au fabricat cu ajutorul unei imprimante şi apoi au folosit sute de bancnote false de câte 200 de lei.

Au înşelat un hunedorean cu 2.000 de euro, după ce i-au promis fonduri UE

Un bărbat şi o femeie sunt căutaţi de poliţişti după ce au înşelat un bătrân din Hunedoara, cu suma de 2.050 de euro. Cei doi l-au oprit pe stradă pe bărbat şi i-au promis că îl vor ajuta să obţină fonduri europene.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite