O femeie a trecut prin clipe de groază într-o staţie de autobuz. A fost atacată de doi adolescenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ARHIVĂ.
FOTO: ARHIVĂ.

Doi adolescenţi au tâlhărit o femeie, care aştepta autobuzul într-o staţie din municipiul Vulcan. Victima a fost bătută şi lăsată fără bani.

O femeie de 46 de ani a fost tâlhărită într-o staţie de autobuz din municipiul Vulcan. Infracţiunea a fost comisă de doi adolescenţi, în vârstă de 15 ani şi 16 ani.

„Cei doi tineri au lovit-o şi i-au sustras poşeta, în care avea un telefon mobil şi un portofel, cu actele de identitate, carduri bancare şi 25 de lei. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii i-au identificat pe cei doi suspecţi, faţă de care se vor efectua cercetări în legătură cu fapta reclamată. Minorul în vârstă de 15 ani a fost condus la sediul unităţii, asupra acestuia fiind găsit şi portofelul părţii vătămate. Poliţiştii vor continua cercetările în acest caz, pentru prinderea minorului în vârstă de 16 ani, care a reuşit să fugă de la locul faptei, pierzându-şi urma la adăpostul întunericului”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Primăria Devei a fost prădată de hoţi. Un recidivist a fost prins după ce a furat un telefon de 3.900 de lei al unei angajate

Recidivistul care primeşte daune morale uriaşe de la Poliţie după ce s-a plâns că a fost muşcat de un şobolan în arest: „Am slăbit aproape 15 kilograme“

Un român a fost capturat de autorităţi după mai multe furturi de utilaje de construcţie, săvârşite în Austria


 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite