Un român a fost capturat de autorităţi după mai multe furturi de utilaje de construcţie, săvârşite în Austria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat căutat de autorităţile austriece pentru mai multe furturi de utilaje de construcţii a fost capturat la întoarcerea în ţară, la Deva.

Un hunedorean acuzat că a furat mai multe utilaje folosite în construcţii, din Austria, a fost capturat de poliţişti, la Deva. Pe numele bărbatului de 47 de ani autorităţile judiciare austriece au emis un mandat european de arestare.  El a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba-Iulia şi ulterior Curţii de Apel Alba-Iulia, care a emis, pe numele său, mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 15 zile.

„Autorităţile judiciare austriece solicită extrădarea acestuia, pentru a fi cercetat cu privire la săvârşirea unor infracţiuni de furt pe teritoriul acestui stat (potrivit anchetatorilor austrieci, bărbatul, împreună cu alţi complici, ar fi sustras, în cursul anului 2018, mai multe utilaje folosite în construcţii, în valoare de aproximativ 55.000 euro, pe care ar fi intenţionat să le transporte în România)”,a  informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Hunedoreanul, care figura ca persoană urmărită internaţional, a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Autoturism de lux furat din Austria, găsit într-un garaj din municipiul Petroşani

Căutat de Interpol-Austria, prins de poliţiştii hunedoreni pe raza municipiului Lupeni

Autoturism furat după ce hoţii au găsit cheile în garaj. Proprietarul maşinii a cerut ajutorul pe pagina de socializare
 

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite