O familie cu un copil de 12 ani a jefuit o femeie pe un peron al gării Orăştie. Cei doi soţi au fost prinşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie a fost jefuită pe un peron al Gării Orăştie. Suspecţii sunt un bărbat şi o femeie, care şi-au luat fiica alături, la comiterea tâlhăriei.

O femeie în vârstă de 47 de ani a chemat Poliţia în ajutor după ce a fost jefuită în gara Orăştiei. Incidentul s-a petrecut în 17 iulie, în jurul orei 5 dimineaţa, iar victima a declarat faptul că a fost deposedată prin violenţă de un telefon mobil şi de suma de 100 de lei. Se afla pe un peron, când a fost atacată de doi necunoscuţi şi de o adolescentă.

„Bănuiţi de comiterea faptei sunt trei persoane din municipiul Orăştie: un bărbat de 36 de ani, o femeie de 32 de ani şi o minoră de 12 ani (fiica celor doi). Prejudiciul, în valoare de circa 1.500 lei, a fost recuperat de la cei trei, iar bărbatul şi femeia au fost prezentaţi magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Orăştie, care au dispus, faţă de aceştia, luarea măsurii preventive a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.


Mai puteţi citi şi:

Tragedie într-o pădure de la marginea Devei. A fost găsit cadavrul unui tânăr spânzurat

VIDEO Crimă în zona O.M., Hunedoara. O tânără a fost ucisă de iubit. Bărbatul a fost găsit plin de sânge

FOTO Accident rutier grav pe Dealurile Silvaşului: un biciclist a fost lovit de un autoturism

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite