Nicuşor Ştefan, managerul Spitalului din Hunedoara, a demisionat din funcţie. Alţi doi directori din spital l-au urmat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Spitalului municipal din Hunedoara a demisionat, marţi. Nicuşor Eduard Ştefan, managerul instituţiei, a declarat că a luat decizia în urma unei discuţii cu primarul Hunedoarei. De asemenea, au demisionat şi directorul medical dr. Carolina Radu, precum şi directorul de îngrijiri Claudia Şuteu.

Nicuşor Eduard Ştefan, managerul Spitalului municipal „Alexandru Simionescu” Hunedoara, a demisionat, împreună cu directorul medical dr. Carolina Radu, precum şi directorul de îngrijiri, medicul Claudia Şuteu. Interimar la conducerea spitalului va fi medicul ortoped Bende Barna, până la numirea lui în funcţie a lui Ilie Toma, în prezent director al Casei Judeţene de Pensii Hunedoara. Ulterior, medicul Bende Barna va fi numit director medical.

„Astăzi a avut loc o şedinţă a Consiliului de Administraţie a Spitalului municipal Hunedoara, în care s-a luat act de încheierea raporturilor contractuale cu doi dinter directorii spitalului, respectiv cu directorul medical adjunct şi cu directorul de îngrijiri, o încheiere cu acordul părţilor. Am informat Consiliul de Administraţie a Spitalului municipal Hunedoara că din 22 iunie, de când am depus jurământul de consilier local, mă aflam într-o situaţie de incompatibilitate pe care trebuia să o înlătur în 15 zile. Am avut o discuţie cu primarul Dan Bobouţanu, în care dânsul şi-a exprimat intenţia de a continua activitatea cu o conducere agreată de dânsul. Am luat de comun acord hotărârea de a nu mai isca un scandal, astfel că am încheiat şi eu raporturile contractuale cu spitalul”

Nicuşor Eduard Ştefan susţine că a lăsat spitalul într-o situaţie foarte bună, spitalul fiind, potrivit acestuia, cel mai performant spital municipal din ţară. „Sunt multe lucruri care ar fi putut fi făcute, dar la un volum atât de mare de activitate şi o instituţie atât de grea cum este spitalul, nu pot să le faci pe toate. Sigur, sunt şi aspecte pozitive: am angajat o mulţime de oameni – avem cu mai mult de 50 de angajaţi în plus şi am ajuns la un număr total de 900 de persoane, în mandatul meu spitalul nu a avut niciodată datorii, am asigurat, întotdeauna, suficiente stocuri de materiale sanitare, condiţiile hoteliere – zic eu – sunt bune, am făcut investiţii cu bani de la administraţia locală şi de la Ministerul Sănătăţii”, a informat Nicuşor Eduard Ştefan.


Vă recomandăm şi:

Cazul şocant al copilei înecată într-un canal şi salvată miraculos: fata de cinci ani şi-a revenit, dar tatăl ei va fi anchetat

Fetiţa de cinci ani adusă în comă la spitalul din Timişoara, după ce ieri s-a prăbuşit într-un canal de drenaj din Haţeg se simte mai bine. Tatăl fete, care în cursul zilei de luni se aflat în stare de ebrietate şi nu a putut fi audiat, a fost chemat marţi dimineaţă la sediul Poliţiei din Haţeg pentru a da lămuri. Va fi anchetat pentru vătămare corporală din culpă.

Planuri de investiţii în Hunedoara: o grădină botanică şi un heliport la spital

Bugetul local al municipiului Hunedoara a fost aprobat în şedinţa de luni, 1 februarie, a Consiliului Local Hunedoara. În buget sunt prevăzute finanţări de circa 70 de milioane de lei pentru investiţiile care vor fi derulate în acest an în municipiu.

Tragedia înfiorătoare a unei femei din Hunedoara: a murit în chinuri după ce a fost snopită în bătaie de propriul fiu

Ioan Crăciunean a fost reţinut de procurori  după ce şi-a ucis în bătaie mama. Femeia a decedat în spital, după două săptămâni de chinuri, ca urmare a traumatismelor suferite.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite