Fată agresată pe stradă dintr-un motiv banal. Două adolescente din Hunedoara, cercetate pentru violență

0
Publicat:

Un nou caz de agresiune în care victima a fost o adolescentă a avut loc în Hunedoara, după ce recent mai multe eleve au fost filmate lovind o fată de 11 ani, în curtea unui liceu.

Imagine ilustrativă. IPJ Hunedoara
Imagine ilustrativă. IPJ Hunedoara

O fată în vârstă de 12 ani a fost agresată, miercuri, 6 septembrie 2023, pe o stradă din municipiul Hunedoara, de alte două adolescente.

Poliția locală Hunedoara, chemată în ajutorul victimei

„Ajunși la fața locului, polițiștii locali au identificat o minoră în vârstă de 12 ani, din Hunedoara, care a relatat faptul că a avut o discuție în contradictoriu cu două minore, iar una dintre acestea, în vârstă de 14 ani, din Hunedoara, a atins-o cu o țigară aprinsă în zona frunții. Patrula de poliție locală a condus cele trei minore la sediul Poliției Municipiului Hunedoara, pentru continuarea verificărilor”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Gelozia ar fi împins-o pe una dintre tinere să recurgă la agresiune. Neînțelegerea între cele trei ar fi pornit de la o cerere de prietenie pe care fata de 12 ani ar fi dat-o prietenului uneia dintre celelalte două fete, pe Facebook, arată reprezentantul IPJ Hunedoara.

„În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe, cercetările continuând în vederea stabilirii circumstanțelor comiterii faptei și a luării măsurilor legale”, a precizat Bogdan Nițu.

A doua elevă agresată în Hunedoara, în câteva zile

Marți, 5 septembrie 2023, o femeie din Hunedoara s-a prezentat la sediul Poliției municipiului Hunedoara, împreună cu fiica sa în vârstă de 11 ani, pentru a reclama că adolescenta a fost bătută cu sălbăticie, chiar în curtea unui liceu din Hunedoara.

Trei adolescente cu vârste de 12 ani au agresat-o, iar scenele au fost filmate și publicate pe rețelele de socializare.

„Agresoarele au fost identificate și audiate în prezența părinților, a unui avocat și a unui reprezentant al Direcției Generale de Asistență Socială și pentru Protecția Copiilor (DGASPC Hunedoara), ele fiind însă nejustițiabile, căci au sub 14 ani”, a precizat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite