Imagine şocantă la un meci al FC Hunedoara: o tânără jandarm cu faţa plină de sânge, zdrobită de un bolovan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un fan din Hunedoara a acordat primul ajutor tinerei lovită cu o piatră. SURSA FOTO: glasul-hd.ro.
Un fan din Hunedoara a acordat primul ajutor tinerei lovită cu o piatră. SURSA FOTO: glasul-hd.ro.

Meciul dintre Şoimii Pâncota din Arad şi FC Hunedoara s-a încheiat cu incidente grave, între suporterii hunedoreni şi jucătorii FC Hunedoara pe de o parte şi forţele de ordine şi adversari, de cealaltă parte. O tânără jandarm care a intervenit pentru a calma spiritele a fost lovită cu un bolovan imens în faţă.

Unul dintre cei aproape 100 de fani hunedoreni care s-au deplasat în judeţul Arad, pentru a-şi încuraja echipa FC Hunedoara în meciul disputat cu Şoimii Pâncota a povestit că ultraşii din Hunedoara şi-au pierdut cumpătul la finalul meciului pierdut cu 1 – 0 de FC Hunedoara. Tânărul susţine că fanii au fost agresaţi de forţele de ordine de pe stadion, dar şi de jandarmi, însă cel mai mult a avut de suferit o tânără din cadrul Jandarmeriei.

„Un suporter a luat un bolovan şi a aruncat înspre jandarmi. Nu ştiu dacă a vrut să o lovească pe femeie, nu cred că a vrut, dar piatra a izbit-o în plin pe aceasta, în faţă. Era zdrobită, pur şi simplu. Tot un hunedorean i-a acordat femeii primul ajutor”, a spus suporterul.

Jucător agresat
Mai mulţi suporteri din Hunedoara au fost amendaţi de jandarmi, în urma scandalului în care au fost implicaţi. De asemenea, mai mulţi tineri au suferit agresiuni. În incidente de la finalul meciului au fost implicaţi şi jucătorii celor două echipe. Un jucător de la FC Hunedoara, Daniel Ambruş, a fost lovit de adversari şi a ajuns la spital, scrie Glasul Hunedoarei.

Comunicat al Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Arad: se caută vinovaţii.

"Partida de fotbal a decurs fără probleme din punct de vedere al asigurării măsurilor de ordine de către jandarmi. La finalul competiţiei însă au avut loc două conflicte: unul între jucători iar celălalt între suporterii echipei oaspete şi reprezentanţii societăţii de pază. Pentru ca situaţia conflictuală să nu degenereze, s-a dispus măsura evacuării suporterilor echipei oaspete. La un moment dat, dinspre tribune s-a aruncat cu pietre iar un jandarm a fost lovit în arcada ochiului stâng. Acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale. În prezent se fac verificări în vederea identificării persoanelor implicate în conflict şi luării măsurilor legale ce se impun", a informat IJJ Arad.
 

Meciul de la Pâncota a fost tensionat. FC Hunedoara a pierdut şi rămâne pe locul al doilea în Liga a treia, păstrând totuşi şanse la promovare. Pe primul loc în serie se află Olimpia Satu Mare.

Vă recomandăm şi:

Deziluzie pentru FC Hunedoara: a fost depăşită la puncte de Olimpia Satu Mare

Plăcerile milionarilor din Hunedoara: Alina State şi-a cumpărat club de fotbal şi are iubit fotbalist

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite