De ce a plâns Alina State, finanţatoarea FC Hunedoara, după eşecul hunedorenilor din ultimul meci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Alina State, principalul finanţator al echipei FC Hunedoara, a declarat că a plâns în urma eşecului suferit de FC Hunedoara, în deplasarea din judeţul Arad, la Şoimii Pâncota. FC Hunedoara a pierdut cu 1 – 0 şi la Pâncota şi a rămas pe locul al doilea în Liga a treia, iar patroana clubului şi-a criticat aspru o parte din jucători, dar şi pe rivalii la promovare, Olimpia Satu Mare, pe care i-a acuzat de incorectitudine.

Meciul de la Pâncota, pierdut de FC Hunedoara, a fost tensionat şi s-a încheiat cu incidente, în urma cărora jucătorul hunedorean Daniel Ambruş a fost transportat la spital.

De asemenea şi o tânără din cadrul Jandarmeriei a fost rănită de un bolovan aruncat din tribune. “La finalul competiţiei au avut loc două conflicte: unul între jucători iar celălalt între suporterii echipei oaspete şi reprezentanţii societăţii de pază. Pentru ca situaţia conflictuală să nu degenereze, s-a dispus măsura evacuării suporterilor echipei oaspete. La un moment dat, dinspre tribune s-a aruncat cu pietre iar un jandarm a fost lovit în arcada ochiului stâng. Acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale", a precizat Emilia Fînaţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Arad.

Prezentă la meci, Alina State, susţine că a rămas şocată de incidentele de la finalul meciului. L-a însoţit pe fotbalisul rănit la spitalul din Arad, iar la întoarcerea acasă a povestit cum au copleşit-o emoţile după meciul încheiat nefericit pentru ea.

Nu mai crede în promovare
„Am ajuns acasă şi m-am pus în pat ca să adorm, ca să uit tot. M-am trezit plângând. Plâng în continuu şi nu ştiu dacă plâng că am pierdut promovarea în Liga a doua sau pentru că am trăit cea mai urâtă experienţă de pe stadion, din viaţa mea. M-am trezit la realitate plângand, înfranta fiind de Olimpia, care a jucat tot, numai fotbal nu, înfranta de o parte din jucătorii noştri pentru care numai banii contează, îngenuncheată de FRF, de arbitraj, de ostilităţi şi, apoteotic, bătută la propriu la Pâncota, de Piroş (n.r. Pavel Piroş – managerul firmei de securitate de la meci)”
, a precizat Alina State, pe contul paginii ei de socializare.

FC Hunedoara se află pe locul al doilea în seria V a Ligii a treia. Deşi a avut un avans de 10 puncte la finalul turului campionatului, în care nu a pierdut niciun meci, nu a mai convins în jocurile disputate în retur şi, în urma eşecurilor, a fost depăşită de Olimpia Satu Mare. Interesant este faptul că şi în urmă cu un sezon, FC Hunedoara a pierdut promovarea în Liga a doua, în favoarea ACS Recaş, deşi a condus în clasament pentru mai multe etape. De asemenea, hunedorenii au acuzat clubul ACS Recaş că nu şi-a apărat corect şansele.

Vă recomandăm şi:

VIDEO Mircea Lucescu: primii ani de antrenorat la Corvinul Hunedoara şi un interviu de poveste, din 1981

FOTO Ce dezvăluiau cele mai admirate imagini din istoria echipei Corvinul

Imagine şocantă la un meci al FC Hunedoara: o tânără jandarm cu faţa plină de sânge, zdrobită de un bolovan

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite