Gestul fatal al bărbatului care primise un val de ameninţări şi mesaje de ură, după ce ar fi ucis un câine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa: Corina Inglin / Facebook
Sursa: Corina Inglin / Facebook

Un bărbat anchetat după ce ar fi ucis cu un topor câinele vecinului său a fost găsit spânzurat, la câteva zile după moartea animalului. Între timp, un val de mesaje de ură şi ameninţare au fost îndreptate împotriva lui pe reţelele de socializare.

Un localnic din comuna Boşorod, Hunedoara, a fost găsit spânzurat la câteva zile după ce fusese pus sub învinuire, fiind acuzat de uciderea unui câine. Vecinul bărbatului de 61 de ani a sesizat autorităţile, după ce şi-a găsit animalul din gospodărie ucis cu un topor.

Pedeapsa primită de şoferul care a călcat intenţionat cu maşina un câine, supărat că animalul lătrase la el

Cioban în stare gravă după ce a fost atacat de un urs. Animalul sălbatic l-a muşcat de faţă

„Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, câinele (din rasa comună) fiind găsit mort în faţa curţii proprietarului animalului. Cazul a fost preluat de poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor, care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit faptul că bănuit de comiterea faptei este un vecin al proprietarului câinelui, un bărbat de 61 de ani, care ar fi lovit animalul cu un topor, în zona capului”, informa Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara, în 6 ianuarie.

Localnicul care s-a sinucis era cercetat pentru ucidere a animalelor cu intenţie, fără drept. 

Cazul câinelui ucis, pe nume Negruţu, a stârnit controverse pe paginile de socializare. Un mesaj publicat pe Facebook de Corina Inglin, reprezentanta unei asociaţii pentru protecţia animalelor, cu privire la moartea câinelui, a fost urmat de sute de reacţii împotriva suspectului. 

„Asociaţia Kyron împreună cu avocata noastră va ajuta familia în acţiunea juridică împotriva făptaşului. Ceva extrem de trist. Un pui de câine al unor prieteni a fost omorât cu bestialitate de un vecin. Proprietarii câinelui suferă foarte tare. Vecinul care a lovit biata făptură cu toporul este liber”, arăta mesajul reprezentantei asociaţiei. Tot ea a anunţat ulterior moartea bărbatului, fapt confirmat şi de reprezentanţii IPJ Hunedoara.

Mesaje de revoltă

În mai multe comentarii postate pe Facebook,  oamenii s-au arătat revoltaţi că bărbatul era încă în libertate. Nu s-au ferit să folosească apelative dure, ca bestie sau criminal. „Bestii care merită pedepsite şi dacă legea nu o face, sunt sigură ca justiţia divină nu doarme”, a fost unul dintre acestea. „Să se odihnească în pace micuţul, iar bestia sa putrezească în iad”, a fost un alt mesaj. „Să fi fost căţelul meu, casa îi lua demult foc, nu mă interesa ce se întâmplă, dar ştiu că am făcut dreptate”, a fost un alt mesaj. „Asemenea bestii nu trebuie să trăiască”, a scris o altă persoană.

Unii localnici s-au revoltat, ulterior, pe cei care ar fi instigat la pedepsirea aspră a bărbatului acuzat de uciderea câinelui. „Dar mai terminaţi, măi criminalilor, fiindcă voi sunteţi criminalii lui! Omul, datorită presiunii voastre, n-a mai rezistat, a cedat psihic şi s-a sinucis! A murit azi, de dimineaţă, după ce s-a spânzurat!”, a fost unul dintre mesaje.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Controversele Retezatului. De ce s-au opus oficialii americani ridicării marelui baraj Gura Apelor din Hunedoara

Secretele militare ale combinatului din Hunedoara, dezvăluite de CIA: buncărele care puteau rezista bombelor atomice

Priveliştea sumbră a fostelor mine de fier de la Teliuc. Coloşii de beton în ruină de lângă Hunedoara VIDEO

Lacul care nu s-a oprit din creştere. A fost creat într-o carieră minieră şi a ajuns la dimensiuni uriaşe VIDEO

Locuri pline de secrete pe Lacul Cinciş: Casa Albă a lui Ceauşescu, barajul uriaş şi bisericile de sub ape VIDEO

HunedoaraPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite