FOTO Cazul tinerei sechestrate şi batjocorite: cine sunt violatorii şi cum obţineau bani în numele copiilor bolnavi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Ivan (stânga) şi Emanel Prohaska strângeau bani sub pretextul că ajută copii bolnavi. D.G.
Daniel Ivan (stânga) şi Emanel Prohaska strângeau bani sub pretextul că ajută copii bolnavi. D.G.

Magistraţii Judecătoriei Deva au dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile a doi tineri, Prohaska Emanuel Denis (21 de ani) şi Daniel Ivan (28 de ani). Cei doi au fost reţinuţi la scurt timp după ce au sechestrat o tânără într-o garsonieră din Deva şi au batjocorit-o timp de şase ore.

Emanuel Denis Prohaska şi Daniel Ivan au fost trimişi după gratii, în urma unor fapte înfiorătoare comise asupra unei devence în vârstă de 23 de ani.

Au fost acuzaţi că au sechestrat-o pe tânără în garsoniera unde aceasta fusese invitată să susţină un interviu pentru angajare. Au bătut-o şi au violat-o timp de şase ore, iar victima a reuşit să fugă din locuinţă numai după ce aceştia s-au îmbătat şi au scăpat-o din supraveghere.

Cereau bani sub pretextul că ajută copiii suferinzi
Cei doi tineri locuiesc într-o garsonieră, la etajul al patrulea al unui bloc din cartierul devean Dacia şi se ocupau cu strângerea de bani în numele aşa-zisei fundaţiei „Speranţa Copiilor Bolnavi Români”.

De fapt, potrivit apropiaţilor lor, fondurile pe care aceştia le obţineau cerând bani pe stradă pentru cazurile sociale ajungeau în buzunarele lor. Victima violatorilor a fost ademenită în locuinţă cu promisiunea că va fin angajată în cadrul fundaţiei lui Daniel Ivan. Nu a ştiut ce o aşteaptă, o dată ce a intrat pe uşa garsonierei celor doi.

Vă recomandăm şi:

Caz înfiorător în Deva: o tânără a fost sechestrată şi violată timp de şase ore. Victima, ademenită cu un loc de muncă

O tânără din Deva, în vârstă de 23 de ani, a trecut prin momente groaznice. Tânăra a fost sechestrată în locuinţa a doi bărbaţi, a fost bătută cu bestialitate şi violată timp de şase ore de aceştia. Femeia a reuşit să scape printr-o minune şi şi-a denunţat agresorii.

Scene înfiorătoare într-un sat hunedorean: o minoră de şase ani a fost răpită şi violată într-o casă părăsită

Florin Sîrbu, un tânăr de 30 de ani, din Geoagiu, a fost reţinut de poliţişti şi trimis în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă, după ce a agresat sexual o copilă de şase ani.

FOTO Cine este Orlando Suceveanu, „borfaşul” arestat pentru violarea şi jefuirea unei tinere de 24 de ani

Magistraţii Judecătoriei Petroşani au dispus arestarea preventivă pe numele lui Orlando Suceveanu, un tânăr de 19 ani, din Petroşani, acuzat de viol şi tâlhărie.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite