Start în Raliul Hunedoarei la un an de la tragedia unei tinere pilot, care a dus la suspendarea competiţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anul trecut, raliul a fost suspendat după ce o tânără şi-a pierdut viaţa înaine de startul competiţiei.
Anul trecut, raliul a fost suspendat după ce o tânără şi-a pierdut viaţa înaine de startul competiţiei.

Raliul Hunedoarei va începe duminică pe acelaşi traseu pe care, în urmă cu un an, Daniela Zaharie, o tânără pilot din Orăştie, şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier înfiorător.

Anul trecut, organizatorii cursei de viteză pe traseu montan au suspendat întrecerea după ce, cu o zi înainte de start, o tânără pilot, în vârstă de 33 de ani, a murit zdrobită între fiarele maşinii sale de curse. Daniela Zaharie pornise în recunoaşterea traseului care străbate dealurile Hăşdatului, iar într-un viraj la stânga a lovit în plin cu autoturismul pe care îl pilota o Skoda aflată pe contrasens.

Traseu riscant

Tânăra şi-a pierdut viaţa. În amintirea Danielei, apropiaţii ei au pus o cruce în locul tragediei. La un an de la moartea tinerei, întrecerea a fost reluită pe acelaşi traseu de circa 3,5 kilometri, considerat una dintre cele mai periculoase drumuri din judeţ.

Raliul Hunedoarei este organizat de Automobil Club Român şi Clubul Sportiv de Auto-Karting Hunedoara. Cupa VTM Hunedoara va avea loc dumnică între orele 08:00 şi 17:00 pe Drumul Judeţean 687A Hăşdat – Silvaşu de Sus şi este dedicat atât piloţilor amatori cât şi profesioniştilor.
 

Vă recomandăm şi:

Caz înfiorător în Deva: o tânără a fost sechestrată şi violată timp de şase ore. Victima, ademenită cu un loc de muncă

Maşina de 25.000 de euro şi 140 de cai putere a intrat în dotarea Poliţiei Rutiere

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite