FOTO Cine este Orlando Suceveanu, „borfaşul” arestat pentru violarea şi jefuirea unei tinere de 24 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul se prezintă ca fiind "un dur", însă va petrece următorii ani după gratii.SURSA Facebook.
Tânărul se prezintă ca fiind "un dur", însă va petrece următorii ani după gratii.SURSA Facebook.

Magistraţii Judecătoriei Petroşani au dispus arestarea preventivă pe numele lui Orlando Suceveanu, un tânăr de 19 ani, din Petroşani, acuzat de viol şi tâlhărie.

O tânără de 24 de ani a fost bătută şi violată în plină zi de un hunedorean. Infracţiunile s-au petrecut într-o zonă de la periferia municipiului Petroşani, pe Strada Dâlja Mică. Victima a fost acostată de necunoscut şi lovită până ce şi-a pierdut cunoştiinţa. A fost târâtă apoi la un loc ferit şi violată.


„După consumarea actului sexual, autorul i-a sustras tinerei suma de 110 lei, un inel şi  din aur şi verigheta. La insistenţele părţii vătămate, agresorul  i-a restituit verigheta”, a precizat Adriana Voina, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.

În urma plângerii depuse de victimă, poliţiştii l-au identificat pe agresor.

viol

Se numeşte Orlando Suceveanu şi are mai multe antecedente penale pentru infracţiuni cu violenţă. În anul 2011, a înjunghiat şi bătut un taximetrist din Petroşani, fapte pentru care a fost condamnat recent la trei luni de închisoare cu suspendare.


Pentru faptele de care este acuzat în prezent, viol şi tâlhărie, el riscă până la 20 de ani de închisoare. Deocamdată, Orlando Suceveanu a fost trimis în arest preventiv pentru 29 de zile şi poate contesta decizia luată de magistraţii din Petroşani.

Hunedoara


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri