Caz înfiorător în Deva: o tânără a fost sechestrată şi violată timp de şase ore. Victima, ademenită cu un loc de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra a rămas traumatizată după agresiunile celor doi. D.G.
Tânăra a rămas traumatizată după agresiunile celor doi. D.G.

O tânără din Deva, în vârstă de 23 de ani, a trecut prin momente groaznice. Tânăra a fost sechestrată în locuinţa a doi bărbaţi, a fost bătută cu bestialitate şi violată timp de şase ore de aceştia. Femeia a reuşit să scape printr-o minune şi şi-a denunţat agresorii.

Poliţiştii au reţinut doi bărbaţi, Prohaska Emanuel Denis, de 21 de ani şi Daniel Ivan, de 28 de ani, care au violat o tânără de 23 de ani, pe care au ademenit-o într-o garsonieră sub pretextul că îi vor oferi un loc de muncă. Victima violatorilor a fost de acord să îi însoţească pe cei doi în garsoniera unde aceştia aveau sediul unui ONG.

UPDATE: FOTO Cazul tinerei sechestrate şi batjocorite: cine sunt violatorii şi cum obţineau bani în numele copiilor bolnavi

Agresiunile s-au petrecut în cursul zilei de ieri. „În jurul orei 16:00, femeia s-a întâlnit cu cei doi bărbaţi, pe care îi cunoştea şi, sub pretextul că o vor angaja, au convins-o să îi însoţească într-o garsonieră din municipiul Deva, unde au întreţinut raporturi sexuale împotriva voinţei acesteia. În jurul orei 22:00, profitând de neatenţia celor doi bărbaţi, femeia a reuşit să fugă din garsonieră”, a declarat Adriana Voina, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Femeia a scăpat după şase ore în care a fost sechestrată din locuinţa celor doi, doar pentru că aceştia s-au îmbătat şi au scăpat-o de sub supraveghere. Tânăra a anunţat Poliţia, iar agresorii au fost reţinuţi în scurt timp.

Vecinii celor doi susţin că garsoniera tinerilor era folosită ca sediu al unui ONG care ar fi strâns bani pentru copiii neajutoraţi. În realitate, sumele obţinute de aceştia ajungeau în buzunarul lor. „În garsoniera celor doi era veşnic scandal. Erau recalcitranţi cu noi şi deranjau pentru că dădeau petreceri, probabil din banii pe care ziceau că îi strâng pentru copiii sărmani", a povestit o vecină a celor doi tineri acuzaţi de viol.

Vă recomandăm şi:

O elevă de 14 ani a fost bătută şi jefuită în plină zi. Agresorul a fost arestat

Cristian Litera a primit zece ani de închisoare: „pumnul de fier” al baronului Văii Jiului îşi află sentinţa din temniţă

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite