FOTO Accident rutier pe DN 7, între un autotren şi un microbuz: cel puţin trei pasageri din microbuz sunt grav răniţi. A fost activat Planul Roşu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: IPJ Hunedoara.
FOTO: IPJ Hunedoara.

Un accident rutier cu victime multiple s-a petrecut în această dimineaţă, la Mintia, pe Drumul Naţional 7. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie. În accident au fost implicate un microbuz şi un camion.

Un autotren şi un microbuz au fost implicate, sâmbătă dimineaţa, într-un accdent rutier grav, la Mintia (Deva), pe Drumul Naţional 7.

Din primele informaţii oferite de Serviciul Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, sunt mai multe victime. „A fost activat planul roşu de intervenţie, iar mai multe echipaje medicale se deplasează la faţa locului”, a informat Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.

„În microbuz se aflau nouă persoane. Şapte persoane, cu vârste între 12 ani şi 60 de ani, au fost rănite. Trei dintre victime au suferit leziuni grave, fiind preluate de echipajele medicale. Restul pasagerilor, în stare de şoc, sunt evaşuaţi medical la faţa locului”, a informat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Traficul rutier pe DN 7, în zona Mintia, se desfăşoară pe un singur sens.

„Şoferul unui microbuz a încercat să evite un autovehicul al cărui şofer intenţiona să intre într-o parcare, a intrat pe contrasens şi a lovit un autotren condus regulamentar”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

accident
accident
accident
accident

Vă recomandăm să citiţi şi:

Accident mortal în Simeria: un bărbat a fost lovit de maşină în timp ce traversa strada

Un bărbat în vârstă de 67 de ani a fost accidentat mortal de un autoturism,  în timp ce traversa o stradă din localitatea Simeria.

Accident rutier grav produs de o tânără: a intrat cu maşina în gardul de cărămidă al unei case

Un accident rutier a avut loc marţi dimineaţă, pe raza localităţii Bălata. O femeie de 30 de ani, care îşi ducea copilul la şcoală, a fost rănită.

FOTO Accident grav pe DN 7: un autocar, un camion şi un autoturism s-au ciocnit. Doi oameni au fost răniţi, iar traficul este blocat

Un autocar, un autoturism şi un camion au fost implicate, miercuri dimineaţă, într-un accident rutier petrecut pe Drumul Naţional 7 Deva - Arad.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite