FOTO Accident rutier mortal pe şoseaua Deva - Lugoj: un bărbat a decedat, iar soţia şi trei copii au fost răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTOGRAFII: ISU HUENDOARA.
FOTOGRAFII: ISU HUENDOARA.

Un accident rutier mortal a avut loc vineri dimineaţă pe şoseaua Deva - Lugoj (DN 68A), în zona localităţii Coşeviţa, de la limita judeţelor Timiş şi Hunedoara.

Tragedie pe Drumul Naţional 68 A, Deva - Lugoj, în zona de la limita dintre judeţele Hunedoara şi Timiş, una dintre cele mai riscante pentru şoferi.
Şoferul unui autoturism a murit vineri dimineaţă în urma unui grav accident produs pe raza localităţii Coşeviţa.

În accident au mai fost răniţi soţia acestuia, dar şi cei trei copii care au 4 luni, 5 ani şi 10 ani. Răniţii au fost transportaţi la un spital din Timişoara, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara. În accident au fost implicate un autoturism şi un autotren.

Pentru salvarea, descarcerarea şi stabilizarea răniţilor au intervenit echipaje reunite ale ISU din judeţele Hunedoara şi Timiş.

Traficul rutier a fost blocat în zonă, pentru câteva zeci de minute, pe durata cercetărilor efectuate de poliţişti la faţa locului.

image

„În jurul orei 10:35, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din judeţul Neamţ, în timp ce conducea o un autoturism pe DN68A, din direcţia Lugoj-Deva, în urma efectuării unei depăşiri neregulamentare, a acroşat un autoturism care circula regulamentar din sens opus, condus de un vasluian de 33 de ani, după care a intrat în coliziune frontală cu un autocamion condus, tot din sens opus, de un bărbat de 34 de ani, din judeţul Arad. În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul conducătorul auto care a produs evenimentul rutier, precum şi vătămarea corporală a unei pasagere în vârstă de 31 de ani şi a trei minori (în vârstă de 4 luni, 5 ani şi 9 ani), pasageri în acelaşi autoturism. Traficul rutier este blocat pe durata intervenţiei echipajelor de prim ajutor şi a cercetării la faţa locului efectuată de poliţiştii rutieri, fiind dirijat pe rute ocolitoare”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.
 

image
image

Vă recomandăm să citiţi şi:

Accident mortal în Simeria: un bărbat a fost lovit de maşină în timp ce traversa strada

Un bărbat în vârstă de 67 de ani a fost accidentat mortal de un autoturism,  în timp ce traversa o stradă din localitatea Simeria.

Accident rutier grav produs de o tânără: a intrat cu maşina în gardul de cărămidă al unei case

Un accident rutier a avut loc marţi dimineaţă, pe raza localităţii Bălata. O femeie de 30 de ani, care îşi ducea copilul la şcoală, a fost rănită.

FOTO Accident grav pe DN 7: un autocar, un camion şi un autoturism s-au ciocnit. Doi oameni au fost răniţi, iar traficul este blocat

Un autocar, un autoturism şi un camion au fost implicate, miercuri dimineaţă, într-un accident rutier petrecut pe Drumul Naţional 7 Deva - Arad.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite