FOTO Accident grav pe DN 7: un autocar, un camion şi un autoturism s-au ciocnit. Doi oameni au fost răniţi, iar traficul este blocat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un autocar, un autoturism şi un camion au fost implicate, miercuri dimineaţă, într-un accident rutier petrecut pe Drumul Naţional 7 Deva - Arad.

Miercuri dimineaţă a avut loc un accident rutier pe raza comunei Veţel (kilometrul 402+095 ), în care au fost implicate un autocar, un autoturim şi un autocamion. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a două persoane din autoturism, iar traficul este blocat total.

Autocarul a tamponat autoturismul, iar acesta a intrat în partea din spate a autotrailerului.

„În jurul orei 09:00, un conducător auto în vârstă de 56 de ani, cetăţean ucrainean, în timp ce conducea un autocar pe DN7, pe raza comunei Veţel, din direcţia Deva-Arad, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers, în condiţiile unui carosabil umed, şi a tamponat din spate autoturismul condus de un tânăr de 27 de ani, din judeţul Dâmboviţa (care se afla oprit în coloană), pe care l-a proiectat în semiremorca unui autocamion ce staţiona în coloană, în faţa sa, condus de un sibian de 56 de ani. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto de 27 de ani şi a unui pasager de 47 de ani, din judeţul Dâmboviţa, aflat în autoturismul condus de tânăr”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Victimele au fost preluate cu ambulanţele şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva.

„Două persoane, neîncarcerate, aflate în autoturism, au fost transportate cu ambulanţa C1 şi ambulanţa SAJ la UPU Deva. În operaţiunile de salvare şi securizare din punct de vedere al prevenirii izbucnirii unui incendiu, la locul accidentului, au fost implicate 2 ambulanţe şi 2 autospeciale complexe de intervenţie de la Detaşamentul de Pompieri Deva. În autocar se aflau 18 pasageri şi 2 conducători auto care nu prezentau traumatisme”, a informt ISU Hunedoara.

„Se estimează ca în aproximativ o oră traficul să fie reluat în condiţii normale”, a informat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

accident
image

Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Clipe de coşmar pentru pelerinii de la Prislop. Două maşini s-au ciocnit frontal pe noua şosea spre mănăstire

Un accident rutier s-a petrecut, duminică, în apropiere de Mănăstirea Prislop. Două autoturisme s-au ciocnit frontal într-o curbă a şoselei spre mănăstire, iar în urma coliziunii doi oameni au fost răniţi.

FOTO Accident rutier pe DN 7: două maşini s-au ciocnit frontal, iar una dintre victime a rămas încarcerată

Două autoturisme s-au ciocnit frontal, marţi dimineaţă, pe Drumul Naţional 7, în localitatea Turdaş. A fost nevoie de intervenţia echipajului de la Descarcerare pentru scoaterea uneia dintre victime din maşina distrusă.

Un fost primar a fost condamnat pentru accidentul în care un motociclist a murit pe loc. Victima circula cu 136 km/h

Fostul primar din Băniţa a fost condamnat pentru ucidere din culpă. Ionel Martin Burlec a fost implicat într-un accident rutier în urma căruia un motociclist a murit pe loc. Burlec a produs accidentul, dar tânărul de 29 de ani ar fi circulat cu peste 130 de kilometri pe oră.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite