Focar de coronavirus la fabrica SEWS R Deva. A crescut numărul muncitorilor  infectaţi cu Covid-19

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ARHIVĂ.
ARHIVĂ.

Focar de noul coronavirus la fabrica de componente auto SEWS R – Deva. A crescut numărul angajaţilor infectaţi cu Covid-19.

După ce, miercuri, trei salariaţi ai fabricii de componente auto SEWS România, filiala Deva, au fost diagnosticaţi cu noul coronavirus, alţi doi angajaţi au fost diagnosticaţi cu virusul SARS – COV 2, au informat reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Hunedoara.

Cele două persoane s-au prezentat la  Spitalul municipal din Hunedoara, unde au fost testate pentru virusul SARS-COV 2, iar rezultatele au fost pozitive. Toţi cei cinci angajaţi lucrează în acelaşi schimb, patru dintre ei fiind din municipiul Hunedoara, iar unul din Deva.

Ancheta epidemiologică va continua la fabrica din Deva, unde a fost declarat focar. Sunt vizate mai multe persoane care au intrat în contact cu bolnavii, colegi de serviciu dar şi membri ai familiilor lor, care au fost trimise în izolare.

Miercuri, trei angajaţi ai fabricii de componente auto din Deva au fost depistaţi pozitiv la testul pentru Covid-19. Doi dintre salariaţi au efectuat testele contra cost, fiind asimptomatici, în timp ce al treilea a ajuns la spital cu simptome specifice infecţiei cu virusul Covid-19.

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Hunedoara au efectuat o anchetă epidemiologică pentru a stabili ce alte persoane au intrat în contact cu angajaţii infectaţi cu noul coronavirus şi dacă se respectă regelementările în unitatea industrială, unde a fost declarat „focar” de noul coronavirus, a precizat medicul şef al DSP Hunedoara, Cecilia Birău.

Aproape 3.000 de oameni lucrează, în trei schimburi, la fabrica de componente auto din Deva.


Mai puteţi citi şi:

Coronavirus în judeţul Hunedoara. Încă două decese: un muncitor la cablaje auto şi un bărbat de 62 de ani

Al doilea poştaş mort în Deva, cu Covid 19: „Răpusă de nepăsarea celor care nu au dezinfectat oficiile poştale”

Spitalele din judeţul Hunedoara au fost dotate cu corturi de triaj al pacienţilor, aduse de ISU

Hunedoara


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri