Al doilea poştaş mort în Deva, cu Covid 19: „Răpusă de nepăsarea celor care nu au dezinfectat oficiile poştale”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ISU Hunedoara.
FOTO: ISU Hunedoara.

Doi angajaţi ai oficiilor din Deva ale Poştei Române au murit, după ce au fost infectaţi cu noul coronavirus. Al doilea deces a stârnit revolta colegilor.

O angajată a Oficiului Poştal nr. 4 din Deva, în vârstă de 51 de ani, a murit în spital, în urma infecţiei cu noul coronavirus.

Diriginta de poştă suferea de hipertensiune arterială, obezitate şi insuficienţă hepatică. Decesul femeii a fost raportat marţi, deşi aceasta a murit în 17 mai, la 11 zile de la internare. Tragedia, a doua în rândul lucrătorilor poştali din Deva, după decesul unui angajat în vârstă de 61 de ani a produs tulburare în rândul lucrătorilor poştali.

Dana Damian, fosta şefă a Poştei din judeţ, a scris pe pagina sa de Facebook: „Diriginta Oficiului Poştal 4 din Deva, răpusă de nepăsarea celor care nu au dezinfectat oficiile poştale din gara Deva, nu au testat personalul, nu au asigurat materialele de protecţie poştaşilor după decesul lui Onea Ionel răpus şi el de virus, la datorie fiind”.

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara a comunicat că la oficiul poştal la care lucra femeia a fost realizată o anchetă epidemiologică, că lucrătorii care au intrat în contact cu pacienta - care nu a mai venit la lucru din 4 mai - au fost izolaţi, iar în ultimele două săptămâni nu s-a mai înregistrat nicio îmbolnăvire în rândul colegilor săi.

Diana Alexe, actualul şef al Oficiului Judeţean de Poştă Hunedoara, nu a putut fi contactată telefonic pentru a oferi informaţii.


Mai puteţi citi şi:

Coronavirus în judeţul Hunedoara. Încă două decese: un muncitor la cablaje auto şi un bărbat de 62 de ani

Testări Covid 19 la domiciliu, realizate de o echipă mobilă a Spitalului Hunedoara. Cât vor costa

Noul coronavirus, situaţia la zi în judeţul Hunedoara. Trei sferturi dintre pacienţi s-au vindecat

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite