Fiul manelistului Nicolae Guță, tâlhărit și bătut în plină stradă. Nu știe câți bani i-au fost furați

0
Publicat:

Scene de agresiune s-au petrecut pe o stradă din municipiul Petroșani, iar victima a fost unul dintre fiii cântărețului Nicolae Guță.

Polițitii au luat primele măsuri în cazul tâlhăriei din Petroșani. Foto: Ahivă
Polițitii au luat primele măsuri în cazul tâlhăriei din Petroșani. Foto: Ahivă

Potrivit anchetatorilor, bărbatul în vârstă de 36 de ani a fost jefuit în plină zi de un localnic, cu care se cunoștea. El a reclamat că a fost lovit cu pumnii și i-au fost furați banii pe care îi avea asupra lui.

Tâlhărie în Petroșani

„În 6 mai, în jurul orei 18.30, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat, de 36 de ani, din Petroşani, a fost lovit de un tânăr, pe care îl cunoaştea din vedere, în timp ce se afla pe o stradă, din municipiul Petroșani. Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală, din Petroșani, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate, ulterior relatând poliţiştilor faptul că i-ar fi dispărut o sumă de bani, pe care îi avea asupra sa (neștiind exact valoarea sumei)”, a informat Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și furt, cercetările continuând pentru stabilirea stării de fapt și luarea măsurilor impuse de lege, a informat IPJ Hunedoara.

Probleme cu legea pentru familia manelistului

În luna aprilie, familia lui Nicolae Guță a mai fost în centrul unui scandal. Casa lui Nicolae Guță, din Petroșani, a fost percheziționată de polițiști. Cercetările au avut loc într-un dosar privind afaceri ilegale cu obiecte de aur, iar membrii ai familiei acestuia au fost suspectate de săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și contrafacere, a informat Poliția Capitalei.

„Persoanele bănuite ar fi comercializat bijuterii, unele purtând însemnele unor mărci protejate, pe o platformă de socializare. În urma efectuării perchezițiilor domiciliare, au fost identificate bijuterii, cântare electronice de precizie, documente ce atestă volumul vânzărilor și 3.700 de euro. Bănuiții urmează a fi conduși la audieri, iar ulterior vor fi prezentați magistraților cu propunere legală”, informa Polița Capitalei. Potrivit anchetatorilor, ancheta îi vizează pe nepoți ai cântărețului Nicolae Guță.

În anii trecuți, și alți membrii ai familiei lui Nicolae Guță au avut probleme cu legea, în Petroșani.

Unul dintre fii cântărețului, Nicu Guță junior, a fost cercetat pentru ameninţare, lovire şi tulburare a ordinii şi liniştii publice, după ce o tânără din Vulcan a depus o plângere penală împotriva sa, în care a susţinut că acesta s-a năpustit asupra ei şi a agresat-o. Incidentul s-a petrecut într-un club din Petroșani, în Noaptea Învierii, din 2016.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite