UPDATE Circ făcut de manelistul Jador pe străzile Devei. Urcat pe mașină, a insultat un localnic VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

UPDATE. Cântărețul Jador a fost amendat de jandarmi. Gruparea mobilă de jandarmi Timișoara a transmis un comunicat în care a revenit cu precizări ca urmare a incidentelor în care a fost implicat manelistul Jador, la Deva. 

Jandarmii au transmis că la încheierea evenimentului organizat de 1 Mai, la Deva, cântărețul aflat pe scenă a îndemnat publicul, fără acordul organizatorului, să se apropie pentru a face poze, moment în care mai multe persoane au pătruns pe scenă.

„Pentru prevenirea unui eveniment care ar fi putut genera victime în zona scenei, jandarmii au adoptat măsuri de protecție pentru cei prezenți, în timp ce angajații firmei de pază contractate de către organizator l-au însoțit pe artist la autoturismul său. Persoana implicată în incidentul mediatizat a fost sancționată cu amendă contravențională în valoare de 400 de lei, pentru încălcarea dispozițiilor articolului 2 punctul 1 din Legea 61/1991, acesta adresând injurii și expresii jignitoare agenților de pază și forțelor de ordine”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei – Gruparea mobilă de jandarmi Timișoara.

Știrea inițială

Scene neobișnuite s-au petrecut pe străzile Devei, după spectacolul folcloric organizat de 1 Mai, la care a fost invitat să cânte manelistul Jador. Cântărețul s-a urcat pe o mașină și a insultat un localnic.

Manelistul Jador a fost capul de afiș al unui spectacol folcloric organizat cu ocazia Zilei de 1 Mai, de Primăria Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” din Deva. Evenimentul a avut loc în zona de agrement a Pădurii Bejan din Deva. A atras mii de localnici însă a stârnit controverse. 

Spectacol de 1 Mai, cu manelistul Jador

Unii deveni au taxat prestația cântărețului și strigătele acestuia de pe scenă. „Măcar o perioadă nu o să se mai apropie de orașul Deva animalele sălbatice! Că sigur au fugit în alt județ!”, i-a scris unul dintre deveni cântărețului, pe Facebook.

Jador. Foto: afișul publicat de organizatorii spectacolului / Tiktok.
Jador. Foto: afișul publicat de organizatorii spectacolului / Tiktok.

„Mare dezamăgire. În seara asta ai urlat de parcă erai posedat. Poate data viitoare când vii ești mai calm”, i-a transmis o altă deveancă, pe pagina de Facebook a cântărețului.

Alții s-au declarat dezamăgiți că numele manelistului este asociat cu Centrul Cultural „Drăgan Muntean” din Deva, care poartă numele lui Drăgan Muntean, regretatul cântăreț de muzică folclorică.

Jador la Deva, circ după spectacol

Însă cele mai multe comentarii le-a stârnit modul în care Jador s-a comportat după spectacolul din Deva. S-a urcat pe o mașină și a insultat un localnic, cu care avusese un schimb de replici. Imaginile au fost publicate pe paginile de socializare.

„Bă, ești un bulangiu care habar nu are ce-i aia munca. Habar nu ai ce-i aia munca și mă înjuri pe mine? Ești un bătrân prost. Habar nu ai ce-i aia munca. Habar nu ai câte nopți nedormite am eu, bulangiule”, i-a strigat Jador unui localnic, în timp ce mașina pe care se afla a pornit.

Gestul făcut de manelistul Jador (video), pe care acesta l-a făcut în prezența forțelor de ordine din Deva, a fost taxat de unii localnici.

„De ce nu l-a amendat Poliția pentru tulburarea liniștii publice. Dacă era altcineva în locul lui, era luat pe sus”, s-a plâns un localnic.

„Din păcate, acesta este nivelul multora dintre noi. Milioanele de vizualizări pe care le are și numărul de evenimente la care este invitat spun totul despre noi”, a fost concluzia unui alt devean, pe pagina de Facebook.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite