Fabrică de bolţari prădată de o bandă de hoţi. Unul dintre ei fugise din izolarea de la domiciliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ARHIVĂ.
ARHIVĂ.

O fabrică de bolţari din Geoagiu a fost prădată de o bandă de hoţi. Unul dintre aceştia a fost trimis în carantină, pentru că nu a respectat măsura izolării.

O fabrică de bolţari din oraşul Geoagiu a fost prădată de o bandă de hoţi, cu vârste între 14 şi 20 de ani, din cartierul Muzicanţilor.

„În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că fapta a fost comisă de patru tineri din oraşul Geoagiu. Duminică seara, aceştia au sustras doi paleţi cu bolţari, pe care i-au înstrăinat ulterior către o persoană din oraşul Simeria, pentru 400 de lei, prejudiciul fiind estimat la  2000 de lei”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Cei patru vor fi anchetaţi pentru furt calificat. Poliţiştii au mai stabilit că unul dintre ei, în vârstă de 20 de ani, nu a respectat măsura izolării la domiciliu, impusă în contextul prevenirii răspândirii infecţiei cu virusul SARS –COV-2.

„Tânărul, după comiterea faptei de furt, a fost depistat de poliţişti în faţa unui imobilul de pe strada Muzicanţilor, din oraşul Geoagiu, şi preluat de un echipaj medical, care l-a transportat la un centru de carantinare instituţionalizată. Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 lei, pentru nerespectarea izolării”, a informat reprezentantul IPJ Hunedoara.


Mai puteţi citi şi:

Cum i-au sfidat pe poliţişti un tânăr şi iubita sa, care au plecat din izolare într-o excursie pe munte

Manevra riscantă a unui şofer de camion pe Drumul Naţional 66. Tânărul a pierdut controlul

Crimă în oraşul Simeria. O femeie a fost ucisă în bătaie. Concubinul ei a fost reţinut de poliţişti

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite