Manevra riscantă a unui şofer de camion pe Drumul Naţional 66. Tânărul a pierdut controlul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: DRDP Timişoara.
FOTO: DRDP Timişoara.

Manevră riscantă a unui şofer de camion. Tânărul de 30 de ani, aflat la volanul unui autotren, a pierdut controlul direcţiei, pe Drumul Naţional 66.

Marţi, în jurul orei 11:15, Poliţia Oraşului Haţeg a fost sesizată cu privire la faptul că pe Drumul Naţional 66, în afara localităţii Merişor a avut loc un eveniment rutier.

„Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că un bărbat de 30 de ani, din judeţul Arad, care conducea un autotren cu semiremorcă din direcţia Petroşani - Haţeg, într-o curbă periculoasă la dreapta şi în condiţiile unui carosabil umed, nu a adaptat viteza de deplasare, a derapat şi a ieşit parţial în afara părţii carosabile. Semiremorca, fără încărcătură, s-a poziţionat perpendicular pe sensul de circulaţie Petroşani - Hateg, în felul acesta blocând sensul de mers”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Traficul rutier a fost restricţionat si se desfăşoară pe o bandă de circulaţie, alternativ, fiind dirijat de poliţişti. Şoferul va fi sancţionat contravenţional.


Mai puteţi citi şi:

Accident rutier produs de un tânăr băut. A lovit un pieton cu maşina şi a părăsit locul faptei

Un şofer de 19 ani a făcut ravagii pe un bulevard din Deva, cu bolidul scăpat de sub control. A fugit apoi

Haos pe DN 66, produs după ce un butoi cu motorină a căzut dintr-o camionetă. Două maşini au fost distruse

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite