Doctoriţa acuzată că a acceptat o şpagă de 1.000 de lei a fost trimisă în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii Tribunalului Hunedoara vor da sentinţa în dosarul medicului Mirela Benea, acuzat de luare de mită. Procesul doctoriţei a început cu o amânare, pentru ca ea săîşi poată angaja un apărător.

Mirela Benea a fost trimisă în judecată de procurorii anti-corupţie. În luna aprilie, ea a fost reţinută de procurori în urma unui flagrant, pe care aceştia l-au organizat în cabinetul ei medical, arondat spitalului din Hunedoara.

Ea a fost acuzată că a pretins şi a primit suma de 1.000 de lei pentru a elibera un document, în vederea prelungirii cu un an a pensiei de invaliditate a unui hunedorean.

În urma percheziţiei, în cabinetul medical al femeii au mai fost găsite diverse sume de bani, atât în moneda naţională, cât şi valută, în total circa 2.000 de lei. Procurorii au susţinut că au găsit ţigări şi cafea şi că sunt indicii că femeia nu este la prima astfel de acţiune. Doctoriţa a negat acuzaţiile, spunând că nu a văzut plicul cu bani pe biroul ei şi, de asemenea, nu a cerut pacientului şpagă.

Vă recomandăm şi:

Reţeta de făcut bani a mafiei în halate albe, îmbogăţită din afacerile ilegale pe seama bolnavilor de cancer

Nouă membri ai reţelei care fabrica reţete medicale false au fost arestaţi. Printre cei acuzaţi de crimă organizată este şi şefa PC Hunedoara, oncologi de la Spitalul Judeţean şi farmacişti

VIDEO Percheziţii în Hunedoara şi în Deva: mai mulţi medici şi farmacişti sunt anchetaţi de DIICOT pentru fraude

VIDEO Şpagă de 1.000 de lei la cabinet: doctoriţă reţinută după ce ar fi cerut bani pentru a prelungi o pensie

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite