Centrul pietonal din Hunedoara a fost dotat cu bănci cu încărcătoare solare. Cât a cheltuit primăria pentru noile achiziţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe bănci de pe centrul pietonal din Hunedoara au fost dotate cu încărcătoare solare, achiziţionate de municipalitate.

Aleea pietonală Corvin a fost dotată cu patru bănci cu încărcare solară, după ce recent au fost montate patru mese cu încărcătoare solare. Oamenii îşi pot încărca gratuit telefoanele mobile sau alte dispozitive care pot fi alimentate de la porturile USB.

„Cele patru bănci sunt prevăzute cu panouri fotovoltaice cu durata proiectata de viaţă de 20 de ani, acumulator solar Deep Cycle AGM, Wi-fi, priză dublă USB cu încărcare rapidă (patru dispozitive pot fi alimentate simultan), având o autonomie de 50 de dispozitive încărcate zilnic. Acestea pot fi folosite la temperaturi cuprinse între –20°C şi +50°C. Prizele 230V/250VA pot alimenta patru laptopuri simultan sau 2 biciclete/scutere electrice”, informează Primăria Hunedoara.

Băncile sunt prevăzute cu suporţi metalici pentru patru biciclete. Costul total al celor patru bănci este de 38.000 de lei, cu TVA inclus.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Arteziana muzicală de un milion de euro a fost inaugurată. Detaliile care au făcut-o atât de spectaculoasă

VIDEO Când va fi inaugurat noul centru pietonal şi artezienele de peste un milion de euro din Hunedoara

FOTO Cele mai spectaculoase arteziene din România. Jocurile de lumini şi apă în care s-au investit milioane de euro


 

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite