Tinerii acuzaţi că au sechestrat şi au violat o deveancă au cerut eliberarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi tineri au rămas după gratii. D.G.
Cei doi tineri au rămas după gratii. D.G.

Emanuel Denis Prohaska şi Daniel Ivan, arestaţi preventiv prin decizia Judecătoriei Deva, pentru violarea unei devence de 23 de ani, au contestat soluţia instanţei şi au cerut tribunalului să fie puşi în libertate.

Cei doi tineri reţinuţi la sfârşitul săptămânii trecute, în Deva, au fost înfăţişaţi magistraţilor Tribunalului Hunedoara, Instanţa a respins ca nefondate recursurile celor devenilor acuzaţi de viol şi sechestrare de persoane şi a menţinut, ca defnitivă, propunerea de arestare preventivă emisă pe numele lor.

Denis Prohaska (21 de ani) şi Daniel Ivan (28 de ani) au fost acuzaţi că au sechestrat-o pe tânără în garsoniera unde aceasta fusese invitată să susţină un interviu pentru angajare. Victima i-a reclamat, de asemenea, că au bătut-o şi au violat-o timp de şase ore.

„Femeia s-a întâlnit cu cei doi bărbaţi, pe care îi cunoştea şi, sub pretextul că o vor angaja, au convins-o să îi însoţească într-o garsonieră din municipiul Deva, unde au întreţinut raporturi sexuale împotriva voinţei acesteia. În jurul orei 22:00, profitând de neatenţia celor doi bărbaţi, ea a reuşit să fugă din garsonieră”, declara Adriana Voina, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.
La scurt timp după ce au fost reclamaţi, cei doi au fost capturaţi de poliţişti.

Vă recomandăm şi:

Caz înfiorător în Deva: o tânără a fost sechestrată şi violată timp de şase ore. Victima, ademenită cu un loc de muncă

O tânără din Deva, în vârstă de 23 de ani, a trecut prin momente groaznice. Tânăra a fost sechestrată în locuinţa a doi bărbaţi, a fost bătută cu bestialitate şi violată timp de şase ore de aceştia. Femeia a reuşit să scape printr-o minune şi şi-a denunţat agresorii.

Scene înfiorătoare într-un sat hunedorean: o minoră de şase ani a fost răpită şi violată într-o casă părăsită

Florin Sîrbu, un tânăr de 30 de ani, din Geoagiu, a fost reţinut de poliţişti şi trimis în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă, după ce a agresat sexual o copilă de şase ani.

FOTO Cine este Orlando Suceveanu, „borfaşul” arestat pentru violarea şi jefuirea unei tinere de 24 de ani

Magistraţii Judecătoriei Petroşani au dispus arestarea preventivă pe numele lui Orlando Suceveanu, un tânăr de 19 ani, din Petroşani, acuzat de viol şi tâlhărie.

Hunedoara


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri