Arteziana din Parcul Tineretului e loc de scăldat pentru copiii din Hunedoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipiul Hunedoara nu are ştrand, însă oferă alte posibilităţi celor care doresc să se răcorească în zilele toride de vară. În fiecare zi cu soare, în jurul fântânii arteziene înfiinţate în Parcul tineretului, se adună copii la scăldat.

Chiar dacă, în mod normal, intrarea în arteziană nu este permisă, mulţi localnici nu ţin cont de avertizările Poliţiei Locale.

Ţâşnitoarele au devenit locul de joacă pentru zeci de copii, aduşi de părinţii lor în parc. Oamenii se aşează pe băncile din jurul duzelor prin care ţâşneşte apa, uneori cu câte o pungă de seminţe din care se servesc, aruncând apoi cojile pe jos, şi îşi supraveghează copiii care se joacă în apă. Seara, când firma de curăţenie ajunge în parc, găseşte, de fiecare dată, centrul acestuia ocupat de gunoaie şi ambalaje.

În prezent, o firmă angajată de primărie lucrează la modernizarea şi repunerea în funcţiune a fântânii arteziene din zona Casei de cultură a municipiului Hunedoara. Fântâna din centrul oraşului este închisă de mai mulţi ani, după ce s-a defectat.

image

Vă recomandăm şi:

FOTO VIDEO Castelul Corvinilor din Hunedoara, locul nesfârşitelor mistere

Caz şocant în Peroşani: o tânără a născut un copil infirm, deşi fusese asigurată de medici că pruncul va fi sănătos

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite