Noul coronavirus, situaţia la zi în judeţul Hunedoara. Trei sferturi dintre pacienţi s-au vindecat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ISU Hunedoara.
FOTO: ISU Hunedoara.

Noul coronavirus, situaţia la zi în judeţul Hunedoara. Trei sferturi dintre pacienţi s-au vindecat, arată cel mai recent raport.

Numărul hunedorenilor diagnosticaţi cu noul coronavirus a ajuns la 589, dar dintre aceştia 439 de oameni au fost declaraţi vindecaţi şi externaţi din spitale, arată raportul prezentat de Prefectura Judeţului Hunedoara, după centralizarea de către INSP a informaţiilor primite de la unităţile medicale din judeţ.

Duminică, 11 mai, Prefectura Judeţului Hunedoara raporta 231 de persoane vindecate şi externate. Numărul persoanelor înregistrate ca vindecate a fost revizuit pe baza informaţiilor noi transmise de spitalele din judeţ către Institutul Naţional de Sănătate Publică. O explicaţie pentru creşterea bruscă a numărului persoanelor înregistrate ca vindecate este că unităţile medicale nu au transmis la timp situaţiile.

Peste 60 de pacienţi din judeţul Hunedoara, diagnosticaţi cu Covid 19, dar şi cu alte afecţiuni, au decedat. Circa 80 de pacienţi diagnosticaţi cu Covid 19, au rămas internaţi în spitalele din judeţ, cei mai mulţi fiind la Deva. „La Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva sunt internaţi 59 de pacienţi confirmaţi cu infecţia cu virusul SARS-CoV-2. Au fost făcute 15 externări şi niciun pacient nu a fost internat. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate două decese”, a informat Consiliul Judeţean Hunedoara.


Mai puteţi citi şi:

Asistentele din ATI Orăştie şi-au retras demisiile. Doctoriţa rămâne pe poziţii: „Nu am pentru ce să dau explicaţii”

Toate cadrele medicale de la ATI Orăştie şi-au depus demisiile: „Suntem trimişi la moarte cu mâinile goale”

VIDEO Revolta din Hunedoara a băgat un cartier în izolare. Mărturii de pe strada „militarizată”



 

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite