Accident rutier cu maşina Poliţiei pe un bulevard din Hunedoara. Şoferul unei camionete a acroşat autospeciala

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Mic Alexandru / Facebook.
Foto: Mic Alexandru / Facebook.

Încă o autospecială a Poliţiei a ajuns pe butuci în urma unui accident rutier, la o zi după accidentul din Petrila, în care a fost implicat un echipaj de Poliţie aflat în misiune.

Joi, un şofer din comuna Băiţa care conducea o autoutilitară pe banda 2 a bulevardului Republicii din Hunedoara, când a ajuns la intersecţia cu strada Piaţa Gării, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea benzii de mers şi a pătruns pe banda 1, unde a acroşat o autospecială de Poliţie, care circula regulamentar pe banda 1, susţin poliţiştii. Maşina de Poliţie a fost avariată.

„Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Conducătorul auto care a produs tamponarea a fost sancţionat contravenţional”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

accident masina politiei

Şi miercuri, o autospecială de Poliţie a fost implcată într-un accident rutier, în judeţul Hunedoara. A intrat în coliziune cu un camion, pe o stradă din Petrila.


Vă recomandăm să citiţi şi:

FOTO Accident cu maşina Poliţiei: un agent a fost rănit. Echipajul a fost lovit de autoturismul condus de un tânăr grăbit

Cursa unui şofer teribilist, urmărit de Poliţie, s-a încheiat dramatic. Tânărul fără permis a provocat un accident

Maşinile Poliţiei, „sicrie pe patru roţi“. De ce s-au plâns agenţii de poliţie de starea autospecialelor vechi din dotare

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite