Accident grav într-o pădure: un copac s-a prăbuşit peste un om şi i-a strivit trupul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 59 de ani a fost transportat în stare gravă la spital, în urma unui accident petrecut în pădurea de la marginea satului Băniţa. Hunedoreanul tăia lemne, iar un trunchi de copac s-a prăbuşit peste el.

Echipajele de Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara şi cele ale SMURD au intervenit în ajutorul unui bărbat de 59 de ani din Băniţa, care a suferit un accident cumplit. În timp ce se afla într-o pădure, pentru a răia lemne trunchiul unui copac tăiat s-a prăbuşit peste el şi l-a strivit.

Potrivit medicului Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, victima a rămas imobilizată între doi copaci, fiind necesară intervenţia salvamontiştilor, a unui echipaj de ambulanţă şi unul SMURD.

Bărbatul a suferit multiple traumatisme, la cap, torace şi abdomen. A fost preluat de la faţa locului de elicopterul SMURD Craiova şi transportat la spitalul din Craiova, în stare gravă, a informat reprezentantul SJA Hunedoara.


Vă recomandăm şi:

Satul în care au mai rămas trei bătrâni şi un elev premiant, unde nu ajunge nici ambulanţa. Oamenii merg kilometri prin noroi pentru a duce copilul la şcoală

Trei pensionari şi un copil de 8 ani. Aceştia sunt singurii locuitori ai satului Valea Mare de Criş, un loc izolat din Munţii Zarandului, spre care singurul drum de acces este aproape distrus. Darius este elev în clasa a doua la o şcoală din Baia de Criş, este bolnav de astm, iar bunicii săi fac eforturi uriaşe pentru ca elevul premiant să nu lipsească nicio zi de la şcoală.

Un turist polonez a atacat trei şoferi într-un autocar care trecea prin judeţul Hunedoara, apoi s-a sinucis pe un câmp

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, cetăţean polonez, a atacat cu un cuţit trei şoferi care se aflau într-un autocar ce se deplasa prin judeţul Hunedoara, pe ruta Amsterdam - Bucureşti. Imediat după atac, polonezul a fugit şi s-a sinucis pe un câmp din apropiere.

Drama neştiută a elevei care s-a sinucis, după ce a postat mesajul de adio pe Facebook: „Las doar mister în urma mea“

Cu două zile înainte de a fi găsită moartă, Artemis B., o adolescentă în vârstă de 18 ani, din Petrila, a publicat o imagine selfie pe Facebook, în care şi-a blurat chipul, adăugând un mesaj ciudat: „Las doar mister în urma mea“. Tânăra s-a spânzurat într-o pădure de la marginea oraşului, fără ca nimeni dintre apropaţi să-şi poată explica gestul fatal.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite