Drama neştiută a elevei care s-a sinucis, după ce a postat mesajul de adio pe Facebook: „Las doar mister în urma mea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu două zile înainte de a fi găsită moartă, Artemis B., o adolescentă în vârstă de 18 ani, din Petrila, a publicat o imagine selfie pe Facebook, în care şi-a blurat chipul, adăugând un mesaj ciudat: „Las doar mister în urma mea“. Tânăra s-a spânzurat într-o pădure de la marginea oraşului, fără ca nimeni dintre apropaţi să-şi poată explica gestul fatal.

Sinuciderea unei eleve de 18 ani, din oraşul Petrila, i-a cutremurat pe apropiaţii săi. Nimeni dintre aceştia nu a putut înţelege ce a determinat-o pe Artemis B. să se spânzure, la două zile după ce publicase un mesaj ciudat pe pagina sa de socializare: “Las numai mister în urma mea”.

Unii dintre prietenii adolescentei au afirmat că aceasta suferea din dragoste şi chiar că ar fi pierdut o persoană la care ţinea foarte mult.

“Sora mea nu s-a spânzurat pentru băiatul care a făcut-o anterior. El a avut motivele lui. Nu era beată şi nici drogată. Motivele le ştim noi şi doar noi putem să ne dăm cu părerea. Nu au fost motive legate de familie. Noi am iubit-o şi am înţeles-o mereu. Era totul pentru noi. Nu au fost motive legate de şcoală… Un rău ca acesta de mare nu se poate…”, a afirmat sora fetei, într-un mesaj publicat pe Facebook.

Artemis era în clasa a XII-a la şi avea rezultate bune la învăţătură. De asemenea, potrivit apropiaţilor săi, îşi găsise şi o slujbă la un restaurant.

„Persoana decedată a fost găsită în zona „Pârâul Dracului”, de către un trecător. Aceasta era atârnată cu o cordelină de un mesteacăn şi avea lângă ea un ghiozdan şi un caiet”, a declarat  Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara. Tânăra nu a lăsat un bilet de adio, dar într-o postare de pe o reţea de socializare a scris “las doar mister în urma mea”.

Tot în Petrila, în dimineaţa de 9 martie, un tânăr de 23 de ani a murit în condiţii care lasă loc de interpretări. A izbit violent cu maşina, la capătul unei curse cu viteză pe străzile oraşului, un utilaj de la Salubritate care se deplasa cu viteză redusă.

image

Vă recomandăm şi:

O elevă a fost găsită spânzurată la Pârâul Dracului de la marginea Petrilei. Mesajul sinucigaşei: „Las doar mister în urmă“

O elevă de 19 ani de la un liceu din Petrila a fost găsită spânzurată într-o pădure de la marginea oraşului. Cu câteva zile înaine de a se sinucide, fata scrisese pe pagina sa de Facebook: „Las doar mister în urma mea“.

Chitaristul rock Mihai Muntean se află în comă şi are nevoie de ajutor, în urma accidentului de motocicletă din Deva

Starea de sănătatea a lui Mihai Muntean, compozitor şi chitarist al unei formaţii de hard rock din Deva a rămas critică, în urma accidentului de motocicletă în care a fost implicat în urmă cu o săptămână, într-o intersecţie din centrul Devei. Prietenii artistului au deschis un cont bancar pentru a-i veni în sprijin.

Radu Sienerth a murit la Spitalul Floreasca. Tânărul din Petroşani este a 64-a victimă a incendiului din Colectiv

Radu Sienerth, fiul fostului director al Exploatării Miniere Livezeni, a murit, luni, la  Spitalul Floreasca din Bucureşti, în urma unor complicaţii hemorargice. Tânărul de 21 de ani, din Petroşani, a fost cea de-a 64 victimă a tragediei din Clubul Colectiv.

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite